Vprašanja, razprave o izdelkih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
16 sporočila
geraldine
živjo, ali lahko operemo steljo ali jo vržemo stran, hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Peska se ne pere, močno vam svetujemo, da jo zavržete. Je naravna in biorazgradljiva. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
virginie
Pozdravljeni, res je, da je zelo učinkovito pri odstranjevanju vonjav. Kolikor vidim, ga imate samo v 1-litrski embalaži. Bilo bi dobro, da bi ga bilo mogoče dobiti tudi v večji embalaži, saj je to bolj ekonomično. Prisiljen sem kupovati biserne mačje stelje za svojega zajca. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Zabeležili smo vaš predlog.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Zabeležili smo vaš predlog.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
elodie
živjo, rad bi vedel, če je to dobro za podgane? hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vaši podgani lahko povsem uporabljate to steljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vaši podgani lahko povsem uporabljate to steljo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophy
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali obstaja nevarnost, če kunci jedo to... saj moji kunci radi "poskusijo" vse, kar dam v njihovo steljo... hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Stelja ni namenjena zaužitju, vendar če vaši zajčki zaužijejo malo, to ne bi smelo biti preveč resno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
karine
Pozdravljeni, ali je ta vrsta peska primerna za mongolske puščavske miši? Hvala za vaš odgovor vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta pesek je primeren za gerbile, vendar samo v straniščni posodi in ne kot glavna podloga za leglo. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia.
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ali ima ta mačja stelja poseben vonj? Ker stelje iz kozjih iztrebkov, žagovine itd. močno smrdijo.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta mačji pesek ima zelo malo vonja, zato vam lahko popolnoma ustreza.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia