Vprašanja, razprave o izdelkih
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
annie-france
zakaj takšno povišanje cen, če pa, ko preberemo sestavo, vidimo, da je francoska proizvodnja, in vsebuje vlago (torej vodo) 88,5 %, malo pa nas imate Francoze za norca
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni gospa,
kot veste, smo v zadnjih mesecih doživljali znatno povečanje cen s strani naših dobaviteljev. Kljub našim prizadevanjem v preteklih tednih, da tega ne bi odražali na naših prodajnih cenah, smo bili prisiljeni končno prilagoditi naše prodajne cene temu.
Prosimo, sprejmite naše opravičilo.
Na voljo sem vam za kakršnekoli dodatne informacije.
Lep pozdrav,
Aurore iz Zoomalie
kot veste, smo v zadnjih mesecih doživljali znatno povečanje cen s strani naših dobaviteljev. Kljub našim prizadevanjem v preteklih tednih, da tega ne bi odražali na naših prodajnih cenah, smo bili prisiljeni končno prilagoditi naše prodajne cene temu.
Prosimo, sprejmite naše opravičilo.
Na voljo sem vam za kakršnekoli dodatne informacije.
Lep pozdrav,
Aurore iz Zoomalie
2 sporočila
patrice
Zakaj ne najdemo več klasične juhe Scheba?
1 sporočila
bernadette
kako pojasnjujete, da je to tako drago, medtem ko škatla stane 2,75 v trgovini !!!!Ali ne mislite, da so vaše cene pretirane? ...
11 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, Hvala za vaše sporočilo. Vedno se trudimo ponuditi čim več izdelkov po najboljši možni ceni, da zadovoljimo naše stranke. Na žalost je za nekatere izdelke zelo težko slediti velikim trgovskim verigam, ki imajo lažji dostop do nakupa (kot na primer Carrefour, ki izdelek ponuja po ceni 2,79). Lep dan, Nicolas iz Zoomalie.