Vprašanja, razprave o izdelkih Set ovir Dog Activity
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
9 sporočila
alexia
Pozdravljeni, julija sem kupil paket "Dog Activity Obstacles, set 3 kosi, ø 23 × 30 cm, 78 cm, oranžna/rumena", bil je na voljo le ta in vseboval je 6 stožcev in 3 palice. Mislim, da štejejo 3 dele za vsak popoln oviralnik.
5 sporočila
dominique
Pozdravljena Alexia, tukaj je opis glede tega materiala ob nakupuIzberite pravi set ovir Dog Activity:- Dimenzije: ø 23 × 30 cm, 78 cm, Vsebuje: 6 stožcev, 3 paliceKupil sem ga in res vsebuje 6 stožcev in 3 palice, kar pomeni 3 popolne dele s 1 palico za 2 stožca X 3mislim, da z delom mislijo na set 1 palice + 2 stožca, ker eno ne gre brez drugega- Dimenzije: ø 30 × 50 cm, 100 cm, Vsebuje: 4 stožce, 2 palice
1 sporočila
marie-ange
Pozdravljeni, govora je o kompletu ovir in omenjeno je: "Pravilno izberite svoj komplet ovir Dog Activity: - Dimenzije: ø 23 × 30 cm, 78 cm, Vsebuje: 6 stožcev, 3 palice- Dimenzije: ø 30 × 50 cm, 100 cm, Vsebuje: 4 stožce, 2 palici"Vendar, ko poskušam naročiti, nimam možnosti izbire in zdi se mi, da komplet vsebuje le 2 stožca in 1 palico. Kako je v resnici?
5 sporočila
dominique
Pozdravljeni Marie-Angesauf,
če se ne motim in če vam je bila predstavljena le referenca 30 x 50 x 100, ki vsebuje 4 p + 2 stožca, je to verjetno zato, ker so bili razprodani. Nisem ga kupila, ampak bi moralo biti:
1 komplet da, vsebuje 2 stožca in 1 količek, saj količek ne deluje brez 2 stožcev. Verjetno je tam le 2 kompleta, ker so večji, torej ø 30 × 50 cm, 100 cm namesto ø 23 × 30 cm, 78 cm za 3 kompleti. Za to referenco morate imeti samo 2 kompleta.
če se ne motim in če vam je bila predstavljena le referenca 30 x 50 x 100, ki vsebuje 4 p + 2 stožca, je to verjetno zato, ker so bili razprodani. Nisem ga kupila, ampak bi moralo biti:
1 komplet da, vsebuje 2 stožca in 1 količek, saj količek ne deluje brez 2 stožcev. Verjetno je tam le 2 kompleta, ker so večji, torej ø 30 × 50 cm, 100 cm namesto ø 23 × 30 cm, 78 cm za 3 kompleti. Za to referenco morate imeti samo 2 kompleta.