Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
philippe
3 sporočila
philippe fr
zdravo, koliko lumnov za ta izdelek Sera Daylight Sunrise LED osvetlitev za akvaristiko 820 mm
Fabrice
1 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, če je mogoče, koliko let je garancija, hvala.
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, moj akvarij je opremljen z galerijo z neonko SUN GLO 15/38cm 14W T8. Ali jo lahko zamenjam z sera led X change dolžine 360 mm z 2 adapterjema T8? Vnaprej hvala.
bernard
1 sporočila
bernard fr
Pozdravljeni, imam sladkovodni akvarij Jewel Vision 180 z originalno LED osvetlitvijo (cevka LED Nature + Day, velikosti 742 mm). Rad bi dodal Sera LED X Change kot dopolnilo. Glede na namestitev mislim, da bi pritrdil Sera neonsko cevko na svojo originalno LED cevko v ozadju. Notranja dolžina mojega akvarija je 89 cm. Mislite, da je izdelek Sera Led X Sunrise 820 mm združljiv? (ali velikost 820 mm predstavlja celotno velikost neona ali samo del LED?). Kar zadeva "barvo" (Nevtralno sijoča, dnevna svetloba sunrise, hladna dnevna svetloba ali barva rastlin), kaj mi svetujete za moj zasajen akvarij, saj že imam dve LED cevi po 19 W Day in Nature? Hvala za vaše nasvete.
Romain
1 sporočila
romain fr
Pozdravljeni, imam Sera T8 750 mm 25 W, ki je že proti koncu življenjske dobe. Kakšen bi bil ekvivalent za prehod na LED? Razmišljam o 660 mm sunlight, vendar je manjši; bi to delovalo s adapterji? Ali moram zamenjati napajanje ali lahko uporabim obstoječe iz mojega T8? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, 660 mm je ustrezna dolžina za zamenjavo vaše neonske sijalke. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
brigitte
4 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste moč v vatih za različne cevi? Hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Moči so naslednje: 360 mm /8,1 W ustreza 15 W T8 520 mm /16 W ustreza 18 W T8 660 mm /16 W ustreza 25 W T8 820 mm /22 W ustreza 30 W T8 965 mm /23 W ustreza 38 W T8 1120 mm/21 W ustreza 36 W T8 Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, ali bi bila cevka Led X Change Sunrise 520 dovolj za akvarij s prostornino 60L? In kateri adapter Sera bi moral uporabiti za to vrsto neona? T8 ali T5?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To je odvisno od trenutne opreme vašega akvarija in moči v vatih vaše razsvetljave. Na splošno je rezervoar s prostornino 60 l ali 54 l opremljen s cevjo 15W v T8 in 24W v T5. Če 15 W: Potrebujete LED dolžine 360 mm? 1 adapter T8 ali T5, glede na vrsto cevi? 1 ballast 1A in končno, opcijsko, Dimmer 31070. Če 24 W: Enako. Za informacijo: 1 LED dolžine 520 mm ustreza T8 z močjo 18W in T5 z močjo 28W. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo