Vprašanja, razprave o izdelkih Seneni stojalo za glodavce

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni, Kakšne dimenzije je treba izbrati za pritlikavega zajčka? Hvala.
Cynthia
1 sporočila
cynthia fr
bonjour vzemite velik
Solene
1 sporočila
solene fr
Pozdravljeni, obe velikosti ustrezata, vse je odvisno od prostora, ki ga imate, in od tega, kako pogosto ga želite napolniti... Imam manjšo velikost in seno dodajam vsak dan ;)
Mathis
1 sporočila
mathis fr
Pozdravljeni, kako je sistem pritrditve?
jocelyne
13 sporočila
jocelyne fr
Ali je ta krmilnik primeren za činčilo?
Cathy
2 sporočila
cathy fr
2 kljukici
jocelyne
13 sporočila
jocelyne fr
Je ta stojalo primerno za činčilo hvala
Cathy
2 sporočila
cathy fr
Za mojega pritlikavega zajčka sem ugotovila, da so bile rešetke malce preveč narazen, saj je z njegovimi tačkami prekopaval in izvlekel ven ogromno sena, vendar se na činčile ne spoznam. Gospa, ne morem vam odgovoriti nič več, opravičujem se.
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Sistem pritrditve so kljuke. Moj pritlikavi zajec je začel gristi les.
Andrea
1 sporočila
andrea fr
Ali imate fotografijo hrbtne strani, kljukice, da vidimo, kako so nameščene. Delovanje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo