Vprašanja, razprave o izdelkih Supreme Science Selective Chinchilla

100% stranke

priporočam ta izdelek

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jessica
1 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni. Tega izdelka ne morem naročiti. Že več tednov ni več na zalogi in to mi povzroča težave. Ali lahko ponovno naročite pri vašem dobavitelju, da bomo tudi mi lahko nato naročili ta izdelek. Na stanje zaloge sem se prijavila na obvestilo že pred tedni, vendar še ni nič novega. Prosim, sporočite mi, če boste dobili novo zalogo ali če moramo izdelek poiskati na drugem spletnem mestu. Lep pozdrav.
laurie
2 sporočila
laurie fr
Pozdravljeni, kdaj boste prejeli vrečke po 1,5 kg? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je na voljo po naročilu, pred odpremo je treba predvideti rok 8 dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo