Vprašanja, razprave o izdelkih SCHESIR Naravna pašteta z zelenjavo 285g za odrasle pse - 6 okusov na izbiro
100% stranke
priporočam ta izdelek
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni, že 9 let kupujem Schesirjeve konzerve po 285 gramov in želel sem vam sporočiti, da se je njihova sestava v zadnjih treh letih spremenila. Veliko bolj vlažne so, še posebej tiste na osnovi piščanca: manj filetov in več drobovine. Opozoril bi tudi, da vaše slike ustrezajo starejšim konzervam. No, nove označujejo z napisom "in jelly", po mojem mnenju je kakovost padla, vendar moja 10-letna psička še vedno zelo uživa v njih. Kljub temu ostaja dober izdelek.
1 sporočila
lucien
Tudi jaz kupujem Schesir piščanec že 9 let, in res je, da je v zadnjem letu veliko manj piščanca in veliko več drobovine, včasih pa v določenih škatlah najdem tudi veliko debelega riža. Kljub temu nadaljujem z nakupom približno 60 kosov na mesec, saj moja dva psa to hrano obožujeta, vendar je škoda, da se je kakovost spremenila in da je postala dražja.