Vprašanja, razprave o izdelkih SCHESIR Naravna mokra hrana v omaki 70g za odrasle mačke - različni okusi na izbiro

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, ob naročilu sem opazil, da je navedeno * od 0,99 € dalje in ko sem gledal posamezne škatle, sem videl samo 1,42 €. Zanimalo me je, ali ta cena velja, ko kupite v paketu po 8. Nisem opravil izračuna ... ali lahko ponudite vegansko hrano za mačke, prosim? Hvala
Valérie
1 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, veganska hrana za mačke???? Mačke so mesojedci, zato jedo meso in torej ne morejo biti vegani ;)
Sonia
3 sporočila
sonia fr
Pozdravljeni. Pred nekaj tedni ste mi odgovorili, da se bodo paketi 24 Schesir v omaki po 0.99€ na enoto vrnili po razprodaji zalog. To je bila laž! Danes je vaša ponudba 1.42€ na enoto istega izdelka, pri čemer trdite, da je to priložnost, ki je ne smete zamuditi. Res je, da moji mački obožujejo ta izdelek, toda kdo si lahko privošči plačati 1.42€ za pločevinko 70g? Z obžalovanjem vam sporočam, da pri vaši trgovini ne bom več naročal izdelkov!
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Obveščam vas, da cene izdelkov, ki so na voljo na naši spletni strani, odvisne od pogodb, vzpostavljenih z našimi dobavitelji. Poleg tega, da bi se kar najbolje in najhitreje oskrbeli, smo pri nekaterih izdelkih primorani uporabiti druge distributerje, ki nam ne nudijo enakih cen.Želimo vam lep dan, Lep pozdrav, Aurore iz Zoomalia
Sonia
3 sporočila
sonia fr
Pozdravljeni. Sem stranka in vedno naročam pakete po 24 SCHESIR v omaki, da dobim izdelek po enotni ceni 0.99€. Danes pa te možnosti nimam več. Zakaj? To vprašanje sem že zastavila pred enim mesecem, vendar od vas nisem prejela odgovora.
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni Sonia, Do danes nimamo dovolj zaloge za paket 24 patejev Schesir. V naslednjih dneh bi jih morali prejeti. Prosimo, ne oklevajte in sporočite svoj email, da vas obvestimo o ponovni zalogi. Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia
Sonia
3 sporočila
sonia fr
Pozdravljeni. Sem stranka in vedno naročam pakete po 24 SCHESIR v omaki, da dobim izdelek na enoto po ceni 1 €. Danes pa te izbire nimam več. Zakaj? Lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo