Vprašanja, razprave o izdelkih Avtomatski razdelilnik obrokov Zolia - ZD 6
41 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
caroff
Pozdravljeni, je ta naprava hladilna? Če ja, preko katerega sistema? Hvala vam vnaprej.
1 sporočila
damien
Ne, na tej napravi ni sistem za hlajenje.
1 sporočila
quentin
Pozdravljeni, zaslon mi prikazuje napako E4. Na kaj to kaže? Ali obstaja servis za popravilo? Lep pozdrav
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljen Quentin, vabim vas, da pišete naši poprodajni službi na e-naslov: [email protected], da vam lahko odgovorimo. S spoštovanjem Hélène iz Zoomalia
1 sporočila
virginie
imam isto stvar, ali ste dobili odgovor ali pomoč, da so se stvari spremenile in da je bil problem rešen. Upam za vas. Ker mi je ta samopostrežni avtomat res nujno potreben.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal mi je za to nevšečnost. Da bi vam čim bolje pomagali, vas vabim, da kontaktirate našo službo za stranke preko obrazca, ki je na voljo na vašem računu:
- Moj račun
- Oglejte si vsa moja naročila
- Služba za stranke
Naši svetovalci vam bodo odgovorili in ponudili rešitev ob prejemu vaše zahteve.
Lep dan želim,
Coralie iz Zoomalie
- Moj račun
- Oglejte si vsa moja naročila
- Služba za stranke
Naši svetovalci vam bodo odgovorili in ponudili rešitev ob prejemu vaše zahteve.
Lep dan želim,
Coralie iz Zoomalie
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali ga je mogoče programirati za več dni, ali pa če obstaja razdeljevalnik, ki je primeren za en teden ali več (ker me ne bo doma več dni). Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
elodie
Pozdravljeni, ali je mogoče kupiti dodatne posode za hrano? Rad bi imel eno rezervno, ko je tista iz avtomata oprana in se suši. Hvala!
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, žal za avtomat Zolia ZD-6 ni dodatnega zbiralnika. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia.
2 sporočila
helene
Pozdravljeni, ali je ta razdelilnik primeren, če me ni šest dni? Ali lahko šest dni vsak dan zagotovi en odmerek briketov? Hvala
1 sporočila
carine
Pozdravljeni, Razdeljevalec omogoča dejansko programiranje 5 obrokov, 6. pa lahko rečemo, da je na dan D, dan odhoda, saj predel ni zaprt. Lep pozdrav.
1 sporočila
manon
Pozdravljena, Hélène. Da, to je mogoče. Ima 6 predelkov. Preprosto lahko nastavite, da se razdelilnik obrne samo enkrat na dan ob uri, ki vam ustreza. Le napolniti morate 6 predelkov z briketi. Razdelilnik se bo zavrtel vsak dan ob zahtevani uri. Lep dan!
1 sporočila
eliane
Razdeljevalnik omogoča dostavo 6 obrokov skozi 6 dni ob določenem času, pri čemer se prvi obrok dostavi takoj, saj prvi predelek ostane odprt. Zelo praktično in enostavno za programiranje.
1 sporočila
marie
Pozdravljeni. Razdeljevalnik ima samo 5 programabilnih obrokov; 6. ostane odprt in torej takoj dostopen.
1 sporočila
laure
Pozdravljeni, kako organizirati obroke za več dni, ne da bi morali pladenj ugasniti in ponovno zagnati, prosim? Vnaprej hvala za vašo pomoč
1 sporočila
lucia
PozdravljeniTo je točno vprašanje, ki sem ga želel zastaviti. Ni mi treba dati hrane 5-krat na dan, raje bi vsak dan zgodaj zjutraj, da mi ne bi bilo treba vstati ob 6h ... Ali bi nam kdo lahko povedal, kako to storiti? Hvala
7 sporočila
brigitte
Hvala Monique, ugotovil sem, da ko ugasnem in ponovno prižgem napravo, tipka za sonce začne delovati... ker ponovni zagon osvetli in poveže programator... kolikor je to vredno :-/
7 sporočila
brigitte
Najlepša hvala, Monique … napredek je, toda ta programator se ne odziva dobro na pritisk … Hmm hvala, ker si me dobro vodila :-))!!!
6 sporočila
monique
Da in ne, mislim, da je to vprašanje položaja prstov - če ste dobro na sredini, se poveže. To je stvar navade, že bo prišlo.
7 sporočila
brigitte
Zdravo Monique! Pravkar sem ponovno vklopila in tokrat mi je uspelo shraniti uro in programirati evreka... vendar ko naredimo napako pri programiranju ure, ne moremo iti nazaj? Imam občutek, da je treba začeti znova ...? Ampak sem zadovoljna, da je napredek!!!!!!! :-))) hvala vam!!!!
7 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ne morem shraniti ure, ko pritisnem na sonce, gre na drugi obrok. Mučim se že od danes opoldne, da bi razumel delovanje. Mislim, da ima moja naprava napako, ker prikazuje uro prvega obroka kot trenutno uro... Ali mi lahko kdo pomaga? Klicati jih ne moremo, kar je nadležno :-(((( Hvala vnaprej.
6 sporočila
monique
Vaša naprava nima napake, težava je v priročniku, ki je preveden, vendar ne razlaga dobro programa. Večkrat sem morala ponoviti, preden sem razumela. Napravo in možgane sem pustila pri miru več dni... Normalno je, da ste pri obroku 2, saj ta ustreza prvemu zabeleženemu obroku. Obrok 1 je tisti, ki ga servirate takoj in ostane odprt pred vami; drugi zabeleženi obrok pa je dejansko prvi obrok, postrežen ob programiranem času. Pravzaprav zabeležite trenutno uro, ki ustreza tudi prvemu obroku, ki ga postavite v prvi predel, ki ga imate pred sabo in ga napolnite takoj ali kasneje, odvisno od naslednjega časa obroka, ki ste ga zabeležili; to je drugi čas za distribucijo obroka, in tako naprej. Število obrokov, ki se prikažejo, je do 5 obrokov v celoti, kar vam daje skupaj 6 obrokov, če štejete prvi obrok, ki ga servirate takoj. Ne oklevajte in me kontaktirajte; lahko to naredim istočasno z vami, če je potrebno.
7 sporočila
brigitte
Kako lepo, da si vzel čas, da vse razložiš!!! Neizmerno sem ti hvaležen... ampak res ne moremo shraniti točnega časa? Večkrat bom v miru prebral, da poskusim razumeti... mislil sem, da najprej zabeležimo čas na uri in nato programiramo 5 obrokov... res je zapleteno...
6 sporočila
monique
Če ob programiranju zabeležite točen čas ali samo preverite, če je prvi čas pravilen, če ste napravo pustili priključeno, je najbolje, da vse prekličete in začnete znova, tako da popolnoma ugasnete vtičnico in stikalo. Prva ura za vnos: trenutni čas = prvi takojšnji obrok Druga ura = drugi predvideni obrok Itd... ostanite mirni in osredotočeni ...
7 sporočila
brigitte
Najlepša hvala Monique, v resnici mi ne uspe niti shraniti trenutne ure niti preklicati, kot svetujejo, s pritiskom na dva gumba hkrati, se nič ne zgodi ... zato sem ugasnil in jim poslal sporočilo ter čakam do ponedeljka, da vidim, če mi odgovorijo ... mrzim se :-/ morda z vašo pomočjo mi bo uspelo ...
6 sporočila
monique
Ah ! Ja, res je morate začeti znova, če se zmotite v urniku, razen ure, ki jo morate samo preveriti za vsak slučaj. Zato sem vam svetoval, da se dobro osredotočite in ste v miru, brez ljudi okoli, niti mačke niti moža... Vesel sem, da vam je uspelo, jaz sem se tako namučil, da sem skoraj obupal. Lep dan vam želim.
1 sporočila
manuela
Pozdravljeni, ali avtomat za hranjenje ohranja programirane ure za vsak cikel 6 obrokov? Videla sem komentar, ki je pojasnjeval, da je treba vsakič, ko so posodice napolnjene, ponovno programirati ure. Hvala za vaše odgovore.
1 sporočila
pauline
Pozdravljeni, ne, niti malo. Izdelek sem kupil pred kratkim in ure ostanejo pravilno shranjene v spominu.
6 sporočila
monique
Napravo je treba pustiti priključeno in vklopljeno, da ohrani programiranje. Vsak dan se bo ponovno zagnala in vsak dan ob istem času odprla predelke, tudi če je naprava prazna. PAŠTETE SE DOBRO OHRANIJO NEKAJ UR, JAZ SEM JIH UPORABLJAL PONOČI, AMPAK SEVEDA SE PAŠTETA SČASOMA POSUŠI IN NI PRIMERNA ZA SHRANJEVANJE ČEZ CELOTEN VIKEND, AMPAK SEM NEHAL UPORABLJATI, KER JE MOJA MAČKA S TACAMI UDARJALA VANJO, TO JO JE RAZJEZILO PRODAM SVOJO NAPRAVO, SHRANJENO 6 MESECEV ZA 25 €, ČE VAS ZANIMA ...
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni. Zelo sem zadovoljna z delovanjem avtomata. Ker pa sem radovedna, bi rada vedela, kako je mogoče, da je avtomat točen in programirani časi shranjeni, potem ko ni bil več ur priključen ne v omrežje ne na baterije. Hvala
1 sporočila
sandra
Pozdravljeni, imam vprašanje o ZD6 razdelilniku briketov: ali je mogoče razdeliti obroke za več dni? na primer 1 ali 2 obroka na dan za 3 dni? Hvala
2 sporočila
cyndie
Pozdravljeni, imam jih 3 v svoji posesti, ni mogoče razdeliti hrane na več dni. Razdeljuje 6 obrokov, vedoč, da je prvi užiten, dajte razdeljevalnik na razpolago.
1 sporočila
david
pozor, naprava omogoča programiranje za samo 5 obrokov (napačna informacija na strani), poleg tega pa je programiranje mogoče le za 24 ur. 6. porcija je tista, ki jo izdate takoj.
1 sporočila
sophie
Ja, lahko nastavimo večdnevno izdajanje. Možno je programirati različne časovne razporede. Osebno sem nastavil 2 izdajanja na dan (od 6h do 18h) in tako se vsak dan ob teh urah sproščajo odmerki. Šesta doza je takoj dostopna mački, torej je to trenutna doza, nato napolnim preostalih 5 predelkov, da se doze razdelijo na naslednje dni. Zato moram napravo ponovno napolniti vsake 2 in pol dni.
1 sporočila
clémentine
Pozdravljeni, jaz mu dam brikete in mu pripravim dva obroka na dan, tako da lahko brez problema odidem za tri dni. Sproži se ob načrtovanem času in to je to, super. Priporočam ta izdelek, zelo je praktičen!
2 sporočila
sabine
Pozdravljeni, v tem dozirniku je navedeno, da ohranja hrano svežo, če uporabljamo mokro hrano, toda kako? Ali gre za hladilni predal, ki ga je treba najprej postaviti v zamrzovalnik? Hvala
10 sporočila
gaelle
Pozdravljeni, isto vprašanje kot Sabine. Kako dozirnik ohranja mokro hrano svežo? So posode hladilne? Ali gre za vrečko, ki jo postavimo v zamrzovalnik? Hvala za pojasnilo.
1 sporočila
béatrice
Pozdravljeni, pod "sveže" se razume, da preprečuje izsuševanje paštete. Osebno raje uporabljam le s suho hrano (briketi).
11 sporočila
solene
Pozdravljeni, da, obstajata 2 hladilna posoda, ohranjata hladnost 1 dan v napravi, vendar ne več. Ko delamo 8 ur, je to zelo dobro. Posode je treba postaviti v zamrzovalnik.
10 sporočila
gaelle
Hvala, Béatrice in Solene. Mislim, da ni tveganja, če je pašteta postrežena ob 8. uri in pojedena ob 13. uri. Najlepša hvala!
11 sporočila
solene
Nisem kupil znamke Zoolia, ampak Cat Mate C500.
6 sporočila
monique
Zdravo, ni hladilnega zaboja, vendar se pašteta brez težav ohrani več ur, zato sem jo kupila, ker moj diabetični maček sme jesti le paštete, saj ne vsebujejo ogljikovih hidratov, medtem ko jih briketi vsebujejo preveč.