Vprašanja, razprave o izdelkih Samodejni čistilni mačji WC Trixie

80% stranke

priporočam ta izdelek

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
EMILIE
2 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, mi lahko prosim poveste, koliko metrov meri priključni kabel? Hvala :)
Laetitia
6 sporočila
laetitia fr
Kabel je kratek, kar je precej moteče, 80 cm.
EMILIE
2 sporočila
emilie fr
V čem je kabel moteč?
Laetitia
6 sporočila
laetitia fr
To je nadležno, ker je kabel kratek in zato ne dopušča, da bi ga namestili daleč od vtičnice.
Magali
2 sporočila
magali fr
Dober večer, kje lahko najdem zbiralno posodo, ki je na voljo kot dodatna oprema? In po kakšni ceni, prosim? Hvala.
Laetitia
6 sporočila
laetitia fr
Škatla je vključena, torbe so opcijske.
Laetitia
6 sporočila
laetitia fr
Vendar pa škatla sploh ni hermetična, vonjave niso zadržane, te stelje ne priporočam, želim jo vrniti, ker sploh ni učinkovita.
Jessica
1 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni, moj maček ima sladkorno bolezen in pogosto lula lepljive luže. Ali bo ta pesek dovolj močan, da bo obvladal ogromne kepe urina? Hvala vnaprej, Lep pozdrav
Laetitia
6 sporočila
laetitia fr
Absolutno ne, izogibajte se tej vrsti stelje, pravzaprav sem sredi pogajanj, da vrnem ta izdelek, ki ni uporaben z to vrsto iztrebkov.
Manon
2 sporočila
manon fr
Ali je je ta stelja primerna za Maine Coone? Hvala vnaprej. Lep pozdrav
MARIE-CHRISTINE
1 sporočila
marie-christine fr
Pozdravljeni, ja, mačja loputa je dovolj velika in enostavna za vzdrževanje.
Laetitia
6 sporočila
laetitia fr
Sploh ne, doma imam Norvežana, ki ni dovolj velik za njo, in ko se obrne na glavo, opravi svoje potrebe zunaj, prava katastrofa, ker iztrebki naredijo vrtiljak in mi prekrijejo celoten pesek!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo