Vprašanja, razprave o izdelkih Samodejni dozirnik briketov - 6 L - Zolia ZD 150 za mačke in pse
58 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
gregoire
Pozdravljeni vsi, za avtomatizirane razdelilnike briketov (za mačke ali pse), če žival vsega ne porabi, ali naprava kljub temu razdeli hrano, kar pomeni, da se na tleh nabere gora briketov?
8 sporočila
paulette
Pozdravljeni, glede na vaše vprašanje o tem, ali so še vedno briketi, da, naprava ponovno izda naslednjo količino.
1 sporočila
wilhelm
Pozdravljeni, kakšna je avtonomija? :)
1 sporočila
louise
Pozdravljeni, pravkar smo opazili, da tipke na desni strani za programiranje obrokov ne delujejo več. Želeli smo prilagoditi odmerke, vendar ti ne delujejo. Ali je izdelek v garanciji? Kako lahko odpravimo težave? Lep pozdrav, Louise
3 sporočila
karine
Zdravo, ne morem več programirati razdelilnika, ker gumbi utripajo in posledično distribucija ne deluje več. Ponastavil sem, vstavil nove baterije, priklopil na električno omrežje... Nič ne deluje. Videla sem, da je imel nekdo enako težavo. Ste našli rešitev?
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, kako lahko spremenim privzeto programiranje? Povezano je na električno omrežje, ne želim uporabljati baterij, ker je tu težava. Trenutno imam precej izpadov električne energije, kar mi ponastavi uro na polnoč in mi spremeni tudi količino obrokov. Tako da iščem rešitev. Hvala
3 sporočila
christelle
Pozdravljeni, sprejemnik za brikete je pokvarjen, ne drži več. Zanima me, ali je razpršilnik v garanciji ali pa je mogoče kupiti le sprejemnik?
3 sporočila
nathalie
Pozdravljeni,
Lahko prosim navedete številko naročila, ki je vključevalo razdelilec?
V pričakovanju vašega odgovora vam želim lepo popoldne,
Nathalie iz Zoomalia
Lahko prosim navedete številko naročila, ki je vključevalo razdelilec?
V pričakovanju vašega odgovora vam želim lepo popoldne,
Nathalie iz Zoomalia
3 sporočila
christelle
Tukaj je moja številka naročilnice °27696883
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, poslala sem vam sporočilo, da vas obvestim o postopku za vložitev reklamacije, saj ima distributer dveletno garancijo. Lep pozdrav, Nathalie iz Zoomalia
1 sporočila
chrystèle
Dober dan, ali mi lahko poveste največjo velikost briketov za ta dozirnik?
1 sporočila
pierre-yves
Pozdravljeni,
Uporabljam ga z briketi velikosti 1,5 do 2,5 cm.
Belcando za odrasle.
Zadostuje, da se enkrat ponovno stehta avtomatsko dozirano količino in ponovno kalibrira dozirnik, da se izmeri pravilna količina.
Uporabljam ga z briketi velikosti 1,5 do 2,5 cm.
Belcando za odrasle.
Zadostuje, da se enkrat ponovno stehta avtomatsko dozirano količino in ponovno kalibrira dozirnik, da se izmeri pravilna količina.
3 sporočila
christelle
Pozdravljeni, mi lahko prosim poveste dimenzije V Š d in globina? Informacije niso najbolj jasne. Hvala
28 sporočila
sophie
Pozdravljeni, tukaj so dimenzije. Širina: 25 cm Globina (dolžina): 35 cm Višina: 38 cm Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalia
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, naš mladi pes je pravkar pojedel kabel enega izmed naših podajalnikov ZD150 (ki smo jih kupili pri vas leta 2019 in delujejo odlično). Ali ga imate kot nadomestni del? Hvala za vaš odgovor.
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Na žalost nimamo kabla kot rezervnega dela. Ekipa Zoomalia.
2 sporočila
philippe
Pozdravljeni, zanima me ta dozirnik, ali je primeren za hrano za morskega prašička, kupljeno pri Zoomalia: ref. 126076 Grainless complete JR FARM? Če ja, ga bom kupila. Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ne poznam hrane, o kateri govorite. Lahko pa vam povem, da obstajata 2 vijačna razdelilca različnih velikosti. Po moji izkušnji uporabljam manjšega in z dvema vrstama briketov ni nobenega problema. Ta razdelilec sem kupila, da bi nahranila zelo požrešno mačko. Z njim sem zelo zadovoljna, saj je uspel uravnavati apetit mojega malega požeruha. Lep dan
2 sporočila
philippe
Hvala, Nathalie, za vaš hiter odgovor. Vaša navedba dobave z dvema različnima propelerjema je zelo relevantna za mojo odločitev. Še enkrat hvala vam.
1 sporočila
nadège
Pozdravljeni, menim, da se mi vijak zatika, ker je obrabljen. Ali jih imate na voljo v poprodajni službi? Hvala.
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Imamo nadomestne propelerje za razdeljevalec briketov Zolia. Prosimo, da se obrnete na službo za stranke preko obrazca: https://www.zoomalia.com/support/question/index2/Želimo vam lep dan
1 sporočila
marie-b
Živjo, ali je posoda za brikete odstranljiva za čiščenje? HVALA
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, da, lahko razstavite rezervoar in njegov pokrov za čiščenje.
1 sporočila
lucie
Zdravo, ali bi bil ta razpršilnik primeren za mojega psa, ki tehta 30 kg? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
8 sporočila
paulette
Pozdravljeni, da ustreza vsem psom.
1 sporočila
lynda
zdravo, lahko mi poveste, kako deluje vakuumski aparat. ko odstranim plastično posodo. naj pojasnim, že je to drugič, da opazim, da se nič ne izda, kot da bi bilo zataknjeno. sploh ne slišim mehanizma, da bi se sprožil. ko odstranim plastično posodo s briketi in pritisnem na gumb "ročno", opazim, da je zelo počasi in se komaj vrti.... je motor utrujen, ali lahko nekdo poskusi in mi pove, kako deluje z enim, ki deluje popolnoma dobro. zamenjal sem tudi obliko briketov (ker sem jih zamenjal, morda se zato zatakne)....zamenjal sem baterije in priključil na električno omrežje. hvala za vašo pomoč
1 sporočila
lucas
Pozdravljeni. Lahko spremenimo število porcij glede na uro dneva? Na primer: 2 zjutraj, 1 opoldne in 3 zvečer? hvala
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, da, lahko programirate število porcij glede na uro.
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni vsi, imam avtomatski podajalnik briketov zolia. Ne morem več nastaviti naprave, ne preklopi se nazaj v urni način in vedno utripa. Briketi ne padajo, ker ura ni prikazana. Izklopil in ponovno vklopil sem, ponovno nastavil, vendar nič ne pomaga.
1 sporočila
marie-alice
Živjo, ste preverili, če je stikalo spodaj vklopljeno in če baterije delujejo? Aparat sem kupil pred enim mesecem in deluje dobro tudi brez baterij, vendar je bolje, da jih vstavite, da se izognete tveganju izpada elektrike. Srečno
3 sporočila
karine
Pozdravljeni, imam enako težavo, tipke utripajo in ne morem ničesar posneti. Ste našli rešitev?
3 sporočila
karine
Pozdravljeni, imam enak problem, tipke utripajo in ne morem ničesar posneti. Ste našli rešitev?
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, moj maček je žal alergičen na nekatere vrste plastike, ali je mogoče pri tem modelu odstraniti plastično posodo in uporabiti drugo posodo (inox krožnik/skledo)? Hvala vnaprej :)
1 sporočila
arnaud
Del posode se lahko odstrani (za umivanje), vendar bo stolp zaradi tega izgubil ravnovesje, predstavljam si, da bi potrebovali enak del iz nerjavečega jekla... torej ni enostavno.
1 sporočila
deborah
Pozdravljeni, vedeti morate, da je celoten mehanizem izdelan iz plastike. Dejansko lahko odstranite del, ki zbira brikete, ko ti padajo, in namesto tega postavite krožnik iz stekla ali kaj drugega, vendar mora biti ta enake višine kot odstranjeni del, da zagotovite stabilnost. Vseeno pa je tudi posoda za brikete narejena iz plastike.
1 sporočila
aurelie
To je mogoče, vendar je naprava nekoliko neuravnotežena. Dodati bi morali podložko ali pa napravo pritrditi zaradi varnosti. Vsebina kroket je prav tako iz plastike.
1 sporočila
mélissa
Pozdravljeni, v komentarjih vidim, da ta izdelek lahko povzroča zastoje, verjetno zaradi velikosti briketov, ki blokirajo propeler. Uporabljam brikete Virbac (ki so dvakrat večje od briketa Purina Proplan), ali bi to lahko povzročilo težave? Ali je kdo preizkusil ta razdeljevalnik z velikimi briketi?
1 sporočila
valérie
Pozdravljeni, morda je moj odgovor pozen, vendar napravo že dve leti vsakodnevno uporabljam s hrano Virbac Veterinary HPM W2 Weight Loss and Control za mačke, pomešano z nutrivetom, in do danes nisem imel nobenih zastojev. Lep pozdrav
1 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, od nedavnega pogosto prihaja do težav s programiranjem. Če programiram izdajo 2 porcij / obrok, SE IZDA SAMO ENA porcija! Zato sem spremenil na 3 porcije / obrok in čudno, za kosilo SE IZDA SAMO ENA porcija. Po drugi strani pa za 3 druge obroke deluje, dobim svoje 3 porcije! Odklopil sem napajanje, večkrat ponovno programiral, vendar nič ne pomaga!!!! Želel bi vedeti, kaj naj storim in ali je ta izdelek še pod garancijo? Hvala vnaprej.
2 sporočila
daniel
Pozdravljeni, Programiranje zelo dobro deluje, ... mogoče se zgodi, da se vrteči del zatakne, preveriti prazno = torej pustiti delovati brez briketov, nato z briketi. Naročil sem drugo napravo, isti model, saj sem z izdelkom zelo zadovoljen. Dozirnik zadostuje za 1 mačko za 12 do 15 dni pri 4 obrokih na dan.
1 sporočila
martine
Zame ni problema, lahko smo cel dan zunaj brez skrbi, mucam bodo na voljo njihove porcije hrane, celo za vodno fontano smo se odločili.
1 sporočila
vincent
Nobenih težav s programiranjem. Preverite, da ni zagozdena nobena briketa. Bil sem odsoten 1 teden (rad bi poudaril, da je moja soseda večkrat obiskala mojo mačko in preverjala, da je vse v redu) in nikoli ni bilo nobenih težav. Drugače pa deluje razdelilnik 7/7 dni in 24 ur na dan, odkar sem ga kupil.
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, nisem naletel na noben problem s tremi programiranji/dan in nobenim zamikom ure. Programiranje deluje zelo dobro, popolnoma sem zadovoljen. Lep pozdrav
1 sporočila
marielle
programiranje deluje, vendar sem imel tudi težave z zablokiranjem propelerja in brez da bi padle brikete. Pravzaprav, ko mačke mijavkajo, se zavedam, da obstaja težava z napravo! Zato sem napravo dvakrat izpraznil in opravil prazen test ter je takoj zopet začela delovati. Tudi ura verjetno ni zelo natančna, ampak moj maček še vedno ne pozna dobro ure, tako da to ni preveč resna težava ;) Na splošno sem zadovoljen z nakupom, ki omogoča mirno odsotnost
1 sporočila
thierry
Pozdravljeni, nakupa ne obžalujem. Nastavitev je enostavna, če ste prej prebrali navodila, zelo je intuitivno. Iskreno priporočam.
2 sporočila
sandra
Hvala za vaše povratne informacije, poskusil bom ponovno zagnati. Hvala
1 sporočila
anne-marie
Vidim, da imajo ljudje zelo pozitivne izkušnje s tem avtomatom za hranjenje..Kar zadeva mene, nisem zelo zadovoljna,..Včasih se zgodi, da zablokira izdajo hrane in seveda, ko se to zgodi, vpliva na celoten programirani razpored hranjenja..Predvidevala sem, da bi to lahko bilo zaradi velikosti briketov..kakorkoli že, ne morem ga smatrati za zanesljivega in ne morem se nanj zanesti za dolgo obdobje, na primer, ko me ni doma?... Je kdo imel iste težave??Hvala za vaše odgovore...
2 sporočila
marie
Tudi jaz imam redno težavo z blokiranjem. Nanj se je nemogoče zanesti, saj se to lahko zgodi 2-3x na teden in celoten program je treba na novo nastaviti. Prav tako ni mogoče uporabljati baterij in električnega omrežja hkrati... V primeru izpada električnega toka je vse treba ponovno programirati. Na koncu smo ga zamenjali s konkurenčnim izdelkom.
2 sporočila
sandra
Pozdravljeni, imam razpršilnik ZD150, kupljen v trgovini zoomalia. Težava je z uro. V dvanajstih urah se zamakne za 2 uri (v plus). Vse ure obrokov so posledično zamaknjene. Zato je naprava neuporabna za več dni. Kako lahko rešim ta problem? Razpršilnik sem poskusil na omrežju in na baterije, vendar je težava še vedno prisotna! Hvala.
1 sporočila
jean-michel
Ta anomalija je nenavadna. Najbolje bo, da napravo izklopite in odstranite baterije za ponastavitev. Nato začnite programiranje od začetka s pomočjo navodil in vse bi se moralo urediti. Če ne, kontaktirajte trgovino, kjer ste jo kupili, in prosite za pomoč.
2 sporočila
barbara
Res je, moja ura se nagiba k temu, da v enem mesecu pridobi nekaj minut prednosti (vendar ne več).
1 sporočila
dorine
Pozdravljeni, nastaviti morate osnovno uro razdelilnika na trenutno uro, ki jo imate! Postopek je opisan v priročniku, lep dan
1 sporočila
daniele
Pozdravljeni, imam ta razdelilnik in vesel sem ga vsak dan, kako lep izum. Glede na vašo zahtevo morate napravo samo ponastaviti in ne pozabite zamenjati baterije v primeru, da ......
1 sporočila
magali
Programabilni razdelilnik briketov za mačke lahko nastavite za celoten teden, ker imam požrešno mačko in me ni zaradi službe cel teden. Moram urediti njene obroke za en teden. Hvala za vašo pomoč. Lep pozdrav,
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, programirate lahko od 1 do 4 dnevne obroke. Razdeljeni bodo vsak dan, dokler ne bo dozirnik prazen ali dokler ga ne ustavite. V dozirnik dam več kot 1 kg briketov, kar bi moralo zadostovati za teden dni.
1 sporočila
aurélie
Da, pod pogojem, da so vsi obroki v tednu enaki: nastavite obroke za 1 dan, s količino briketov, ki se razdelijo pri vsakem obroku; dozirnik razdeli obroke, dokler ni prazen. Za mojo mačko rezervoar zadošča vsaj za 3 tedne; torej ni skrbi in ni nevarnosti, da bi zmanjkalo. Na kar je treba paziti, če je dozirnik priključen na električno omrežje, je, da so baterije pravilno nameščene, saj v primeru izpada električne energije sistem izgubi programiranje in privzeto preide na 1 odmerek na dan, kar je skoraj nič; z baterijami v primeru izpada te prevzamejo nadzor. Lp
2 sporočila
barbara
do 4 odmerke na dan in ponovljivo z enako frekvenco vsak dan, torej 1 teden, 1 mesec, 1 leto ;-)
2 sporočila
marie
Programiranje deluje, dokler ni izpada električne energije, tudi za milisekundo.
8 sporočila
paulette
Pozdravljeni, če je priključen na omrežje in pride do izpada, se vse ustavi, RAZEN če ste vstavili baterije, ki nato prevzamejo napajanje.