Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Feline Urinary S/O v vrečkah v peni ali v kosih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Tania
1 sporočila
tania fr
Moja mačka noče več jesti briketov, vseeno bom poskusil z drugo znamko briketov, vendar zaenkrat hoče še vedno le pašteto. Koliko vrečk na dan naj mu dam za mačko, ki tehta 6 kg?
Tatiana
2 sporočila
tatiana fr
Moja mačka tehta 6 kg in ji vsak dan dam tretjino paštete, ki jo narežem na majhne koščke. Poleg tega pa je tudi brikete
Jean-pierre
1 sporočila
jean-pierre fr
Pozdravljena Tania. Vlažne vrečke so priporočljive za mačke, kot je moja, ki trpijo zaradi težav z urinarnim traktom. Gibbs obožuje vrečke Royal Canin Veterinary Féline Urinary, vendar ga moram omejevati, zato dam polovico vrečke ob vsakem obroku, s povprečno tremi obroki na dan. Lep pozdrav, JPM
clotilde
2 sporočila
clotilde fr
Najbolje je, da vprašate svojega veterinarja, pozna vašega mačka. Moj maček tehta 6,9 kg in vsak dan dobi bodisi en zavitek hrane in brikete bodisi dva zavitka hrane.
LAURE
1 sporočila
laure fr
Zdravo, moja mačka ima težave z urinarnim traktom, saj ji deluje le ena ledvica. Moram ji dvakrat dnevno dati mokro hrano, da ji lahko primešam zdravilo. Obožuje to. Izmenjujem vrečke: enkrat je to penasta hrana, drugič je v kosih. Ne dajem ji veliko pri vsakem obroku, le dovolj, da primešam zdravilo. Ena vrečka traja več dni. Ima tudi brikete. Kvaliteta je res dobra. Veterinarji pogosto imajo vzorčke. Treba je vprašati veterinarja. Prodajajo tudi posamezne vrečke mokre hrane. To omogoča testiranje. Lep pozdrav, Laure
martine
1 sporočila
martine fr
Dober večer, 1 vrečka zjutraj in ena vrečka zvečer, mačka pa je navdušena. Dodajam FORTI FLORA (probiotik) za izboljšanje prebave.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo