Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary DOG Urinary S/O moderate calorie

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cecile
2 sporočila
cecile fr
Kakšne so velikosti briketov, prosim? Moram jih kupiti za svojega francoskega buldoga, vendar ne vem, ali naj kupim ta izdelek ali tistega za majhne pse. Hvala za vaš odgovor.
ketty
4 sporočila
ketty fr
Pozdravljeni, To je odvisno od tega, koliko jih želite na dan
ketty
4 sporočila
ketty fr
Oprostite, hotel sem vprašati koliko briketov na dan ji dajete.
francoise
1 sporočila
francoise fr
zdravo, Marie Josee, jaz jih dajem svojemu cavalier king Charlesu, vzame jih zelo lahkotno, ker so majhne velikosti. Lep večer
ketty
4 sporočila
ketty fr
Kar jemljem, da, so majhne velikosti, ne morem vam poslati fotografij.
Jean-Francois
1 sporočila
jean-francois fr
Pozdravljena, Marie-Josée, tudi jaz imam cavalier king Charlesa in ni težav s velikostjo, vzame jih več naenkrat in z užitkom jih poje.
Oceane
1 sporočila
oceane fr
Pozdravljeni, jaz svojemu čihuahuau dam te brikete in so super, ker so majhne velikosti.
ketty
4 sporočila
ketty fr
Jaz jih dam svojemu francoskemu buldogu.
CLAUDINE
2 sporočila
claudine fr
Majhni kroketi so zelo enostavni za požiranje, vendar jih je vseeno treba dobro prežvečiti, tako da ni nevarnosti, da bi se kdo zadušil!!
Cecile
2 sporočila
cecile fr
Hvala za vaš odgovor. Na spletni strani vidim, da obstajata 2 vrsti briketov: tisti za pse majhne velikosti in drugi, na katerih je na embalaži slika španjela. Katere vi uporabljate za vašega boubouja?
Tatiana
1 sporočila
tatiana fr
Jaz imam majhne pse, ki zelo dobro jedo obe velikosti briketov, velike in tiste za majhne pse. Velike niso prevelike za njihova usta, všeč so jim.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo