Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary DOG Urinary S/O moderate calorie
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
cecile
Kakšne so velikosti briketov, prosim? Moram jih kupiti za svojega francoskega buldoga, vendar ne vem, ali naj kupim ta izdelek ali tistega za majhne pse. Hvala za vaš odgovor.
4 sporočila
ketty
Pozdravljeni, To je odvisno od tega, koliko jih želite na dan
4 sporočila
ketty
Oprostite, hotel sem vprašati koliko briketov na dan ji dajete.
1 sporočila
francoise
zdravo, Marie Josee, jaz jih dajem svojemu cavalier king Charlesu, vzame jih zelo lahkotno, ker so majhne velikosti. Lep večer
4 sporočila
ketty
Kar jemljem, da, so majhne velikosti, ne morem vam poslati fotografij.
1 sporočila
jean-francois
Pozdravljena, Marie-Josée, tudi jaz imam cavalier king Charlesa in ni težav s velikostjo, vzame jih več naenkrat in z užitkom jih poje.
1 sporočila
oceane
Pozdravljeni, jaz svojemu čihuahuau dam te brikete in so super, ker so majhne velikosti.
4 sporočila
ketty
Jaz jih dam svojemu francoskemu buldogu.
2 sporočila
claudine
Majhni kroketi so zelo enostavni za požiranje, vendar jih je vseeno treba dobro prežvečiti, tako da ni nevarnosti, da bi se kdo zadušil!!
2 sporočila
cecile
Hvala za vaš odgovor. Na spletni strani vidim, da obstajata 2 vrsti briketov: tisti za pse majhne velikosti in drugi, na katerih je na embalaži slika španjela. Katere vi uporabljate za vašega boubouja?
1 sporočila
tatiana
Jaz imam majhne pse, ki zelo dobro jedo obe velikosti briketov, velike in tiste za majhne pse. Velike niso prevelike za njihova usta, všeč so jim.