Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Expert Neutered Adult za srednje velike pse
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
willy
Neutered so namenjeni vsem pasmam psov glede na njihovo težo, ko so odrasli (od tod izdelki za srednje velike, velike ...). Ostali so specifični za pasme: ovčar, CKC, jorkširski terier, labradorec...) Vendar se mi zdi, da sem tudi tu opazil spremembe v predstavitvi izdelkov. Lep večer
1 sporočila
jean-francois
Pozdravljeni, kakšna je razlika med Royal Canin Sterilized? Naš veterinar nam je svetoval uporabo Vet Neutered po sterilizaciji našega psa, vendar smo opazili, da obstajajo posebni briketi za sterilizirane pse.
1 sporočila
manuella
Ne poznam razlike, vendar mi je tudi veterinar svetoval Royal Canin Neutered. Moja psička jih je dobro jedla že 3 leta. Prebavljala jih je dobro in ni se zredila. Pravkar smo jih pred enim mesecem zamenjali zaradi zdravstvenih razlogov.
1 sporočila
roselyne
Ne poznam tudi razlike, vendar smo sledili nasvetom veterinarke. Naša psička je hranjena s temi briketi od sterilizacije pri starosti enega leta. Zdaj ima skoraj 11 let in ne pridobiva na teži. Še vedno je v super formi in veterinarja vidimo samo enkrat na leto za cepljenja.
1 sporočila
maryse
Pozdravljeni,
Tudi sam ne poznam razlike med obema, toda po nasvetu svojega veterinarja svoji sterilizirani psički, ki je stara 10 let, dajem Royal Canin Neutered. V odlični formi je in že leta ohranja svojo ustaljeno težo. Popolnoma ji ustreza.
Tudi sam ne poznam razlike med obema, toda po nasvetu svojega veterinarja svoji sterilizirani psički, ki je stara 10 let, dajem Royal Canin Neutered. V odlični formi je in že leta ohranja svojo ustaljeno težo. Popolnoma ji ustreza.