Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Expert Neutered Adult Large

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Muriel
1 sporočila
muriel fr
Pozdravljeni, zadnjih nekaj let jemljem te brikete za svojega požrešnega Jumpa (mojega labradorca). Rad bi vedel, ali imate na voljo novo pošiljko tega izdelka v pakiranju po 12 kg. Najlepša hvala. Že več tednov jih nimate več in Jump bo kmalu spet brez njih.
Robert
1 sporočila
robert fr
Večkrat sem naletel na težavo s pomanjkanjem zaloge, zato sem zamenjal to vrsto briketov, ki jih vzamem v trgovini za male živali blizu svojega doma. Vzamem lahke brikete za velike pse, s piščancem (zase imam 80 kg težkega leonberga), to so nemedicinski briketi, ki so povsod na voljo in popolnoma ustrezajo mojemu psu. Če menjate brikete, je potrebna prehodna doba, po nasvetu mojega veterinarja sem to hrano zamenjal v obdobju 15 dni.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo