Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Diet Urinary S/O LP34 za mačke
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
luc
želel bi vedeti, če obstaja Royal Canin Veterinary Urinary S/O Moderate Calorie
2 sporočila
jean-louis
Pozdravljeni,
Ne vem, če obstaja kraljeva canina veterinarska hrana urinary s/o moderate calorie, kot sprašujete, vendar je po nasvetu veterinarja moja mačka hranjena z veterinarsko dieto Royal Canin urinary s/o LP34, ne samo zaradi urinarnega problema, povezanega z nastajanjem majhnih kristalčkov v njenem urinu, ampak tudi zaradi nekoliko večje teže od običajne. Od njegove uporabe (2 leti in pol) ni več urinarnih težav, in teža je spet normalna, vendar je res, da je sedaj njegova dnevna prehrana regulirana, to pomeni, da je njegova posoda dana samo ob rednih urah in ni več na voljo ves čas. Njegova teža je sedaj 4,5 kg.
Ne vem, če obstaja kraljeva canina veterinarska hrana urinary s/o moderate calorie, kot sprašujete, vendar je po nasvetu veterinarja moja mačka hranjena z veterinarsko dieto Royal Canin urinary s/o LP34, ne samo zaradi urinarnega problema, povezanega z nastajanjem majhnih kristalčkov v njenem urinu, ampak tudi zaradi nekoliko večje teže od običajne. Od njegove uporabe (2 leti in pol) ni več urinarnih težav, in teža je spet normalna, vendar je res, da je sedaj njegova dnevna prehrana regulirana, to pomeni, da je njegova posoda dana samo ob rednih urah in ni več na voljo ves čas. Njegova teža je sedaj 4,5 kg.
2 sporočila
luc
da, imamo vrečo 9 kg ali pa smo morali vzeti pri konkurentu?
2 sporočila
jean-louis
Pravzaprav, ko sem omenil težo 4,5 Kg, nisem mislil vrečo briketov, ampak mačko ;-)
1 sporočila
florence
Pozdravljeni, da, obstajajo pakiranja briketov ali vrečke Royal Canin Veterinary Diet Urinary s/o Moderate Calorie, ki so naprodaj pri veterinarjih ali na drugih trgovskih spletnih mestih. Lep dan še naprej. Lep pozdrav.
1 sporočila
tatiana
Pozdravljeni, da, Zoomalia prodaja brikete Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Moderate Calorie v različnih velikostih.