Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management za mačke
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
25 sporočila
violette
Pozdravljeni. Preden se odločim in izberem, bi potreboval informacije o vsebnosti kalcija in fosforja v dietnih briketih za upravljanje telesne teže pri mačkah... Najlepša hvala!
6 sporočila
béatrice
Pozdravljeni. To mi je priporočil moj veterinar za mojega 12 let starega kastriranega mačka s prekomerno telesno težo. Ne poznam teh vrednosti, lahko pa vam povem, da je moj maček izgubil vso odvečno težo in si povrnil vso svojo gibčnost. Pomembno je, da vzamete Veterinary S/O.
1 sporočila
rose marie
to ni navedeno na pakiranju, vendar je po mnenju mojega veterinarja v teh briketih malo več fosforja kot v briketih Virbac, kljub temu pa so to zelo kakovostne brikete in jih priporočajo veterinarji. Uporabljam jih že več let za princeso Leo, vzhodno siamsko, staro 7 let. Po malem povečanju telesne teže je s temi briketi ponovno pridobila svojo lianasto postavo in je v odlični formi.