Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Diet Gastro Intestinal
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, koliko časa v povprečju traja, da mačke nimajo več kroničnih drisk? Ali jim lahko to dajemo več mesecev? Ali lahko to damo živalim brez črevesnih težav ali obstaja tveganje, da bi jim to kasneje povzročilo preobčutljivost na druge brikete? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da se za nasvet o najbolj ustrezni hrani (briketih) posvetujete s svojim veterinarjem. Tega živila ne smete dati brez veterinarskega mnenja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marie laure
Zakaj ima vaš maček kronično drisko? Imela sem enak problem s svojim in izkazalo se je, da gre za insuficienco trebušne slinavke. Trebušna slinavka mojega mačka ne proizvaja encimov, potrebnih za prebavo. To sem ugotovila, ker imam sama isti problem! Tako da moj maček jemlje kapsule pankreatina ob vsakem obroku in mu kupujem gastrointestinalne brikete od Royal Canin. (nasvet moje veterinarke). Danes je moj maček star 2 leti, v odličnem stanju in nima več drisk.
1 sporočila
morgane
Zdravo, naš 7-mesečni mucek je imel kronično drisko in ni pridobival na teži; bil je zelo shujšan. Po prehodu na Royal Canin gastro intestinalne brikete (prvi paket sem kupil pri veterinarju), je naš maček v nekaj dneh imel normalen prebavni trakt. Njegova krivulja teže se je zelo hitro dvignila (morda celo prehitro :). Danes ima 2 leti in ne upam si jih zamenjati, ker se zdi, da mu ustrezajo.