Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Diet Gastro Intestinal

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
valerie
2 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, koliko časa v povprečju traja, da mačke nimajo več kroničnih drisk? Ali jim lahko to dajemo več mesecev? Ali lahko to damo živalim brez črevesnih težav ali obstaja tveganje, da bi jim to kasneje povzročilo preobčutljivost na druge brikete? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da se za nasvet o najbolj ustrezni hrani (briketih) posvetujete s svojim veterinarjem. Tega živila ne smete dati brez veterinarskega mnenja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
MARIE LAURE
2 sporočila
marie laure fr
Zakaj ima vaš maček kronično drisko? Imela sem enak problem s svojim in izkazalo se je, da gre za insuficienco trebušne slinavke. Trebušna slinavka mojega mačka ne proizvaja encimov, potrebnih za prebavo. To sem ugotovila, ker imam sama isti problem! Tako da moj maček jemlje kapsule pankreatina ob vsakem obroku in mu kupujem gastrointestinalne brikete od Royal Canin. (nasvet moje veterinarke). Danes je moj maček star 2 leti, v odličnem stanju in nima več drisk.
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Zdravo, naš 7-mesečni mucek je imel kronično drisko in ni pridobival na teži; bil je zelo shujšan. Po prehodu na Royal Canin gastro intestinalne brikete (prvi paket sem kupil pri veterinarju), je naš maček v nekaj dneh imel normalen prebavni trakt. Njegova krivulja teže se je zelo hitro dvignila (morda celo prehitro :). Danes ima 2 leti in ne upam si jih zamenjati, ker se zdi, da mu ustrezajo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo