Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Diet Feline Renal Special RSF26 za mačke

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Anne-Dominique
1 sporočila
anne-dominique fr
rad bi vedel razliko med tem izdelkom in Royal Canin Veterinary Diet Feline Renal RF 23. hvala
Laurent
1 sporočila
laurent fr
Ne vem točno, vendar je tisti, ki ga je predpisal moj veterinar. To je hrana te znamke, ki pušča najmanjšo količino dušikovih odpadkov in tako omogoča ledvicam počitek. Da potegnem vzporednico: med gastrointestinalno in gastrointestinalno vlakninsko odzivno hrano je ogromna razlika v učinku.
patricia
1 sporočila
patricia fr
briketi rsf26 za starajoče se mačke, rf23 za mlajše mačke. Moj veterinar mi jih je predpisal (rsf 26) za mojo 14-letno mačko s težavami z ledvično insuficienco, po treh mesecih se je stanje bistveno izboljšalo (krvni test). Od takrat mački nisem več dala preveriti stanja, julija bo dopolnila 17 let. Stara se, toda zdi se, da nima težav z uriniranjem in še vedno teka naokrog! Kljub temu že en mesec noče več teh briketov, niti ko so namočeni. Kupila sem Hills diet k/d+ mobility (ledvice + nega sklepov) brikete za ledvično insuficienco in sklepe zaradi artroze! Zdi se, da so ji všeč. Sledi nadaljevanje!
THIERRY
1 sporočila
thierry fr
Royal Canin RSF 26 so boljše in bolj okusne. Rezultati so vidni na krvnem testu sečnine pri moji 18-letni mački. Ljudje bi morali začeti dajati to hrano svojim mačkam, ko dopolnijo približno 7 let, da bi ohranili njihovo življenjsko dobo.
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
26. je priporočljiv za prave ledvične bolnike. Razlika se nanaša na vrsto kamnov, ki jih razvijajo živali. Imam dve sveti birmanski mački, ki imata ledvične težave od 3. leta starosti. Kreatinin se je vrnil v normalno stanje. Brez skrbi priporočam royal canin 26.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo