Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Expert Diet Cat Fibre Response
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sara
Pozdravljeni, želim izvedeti datum poteka trenutno na voljo serije "ROYAL CANIN Veterinary Diet Cat Fibre Response" hvala
1 sporočila
brigitte
Rok uporabe je 21/10/2023 na paketu, ki sem ga prejel prejšnjo soboto. Lep dan
1 sporočila
sebastien
pakiranje vlakninastega odziva ima veljavnost enega leta in briketi so majhni v obliki trirazsežne zvezde
2 sporočila
sandrine
naročeno v začetku septembra, datum 09/2023
13 sporočila
élodie
Pozdravljeni, kakšna je velikost briketov, prosim hvala
1 sporočila
mouna
Pozdravljeni, briketi so majhne velikosti. So velikosti skittlesa, če vam to lahko pomaga.
1 sporočila
stephane
Pozdravljeni,
Briketi so majhnih velikosti in to je lahko nujno za mačke, ki imajo manj zob ali za starejše mačke, ki imajo težave z žvečenjem. Na splošno so pri Royal Canin briketi res dobro prilagojeni zobovju mačk.
Lep pozdrav.
Briketi so majhnih velikosti in to je lahko nujno za mačke, ki imajo manj zob ali za starejše mačke, ki imajo težave z žvečenjem. Na splošno so pri Royal Canin briketi res dobro prilagojeni zobovju mačk.
Lep pozdrav.
1 sporočila
cassandre
V obliki trikotne zvezde, približno 1 cm dolg.
1 sporočila
reine-marie
Pozdravljeni, po mojem mnenju so briketi različnih velikosti glede na paket. Zadnje, ki sem jih kupila, so malo večje in moja 13 in pol let stara mucka ima več težav z njihovim uživanjem. Opazila sem tudi razliko pri prebavi - bolečine v trebuhu itd. Royal Canin ni dosleden v svoji proizvodnji, kar je problem, s katerim sem se že soočila, ko so nenadoma prenehali s proizvodnjo formule za bolnike z ledvično insuficienco. No, morda vam to ne bo pomagalo.
2 sporočila
pascal
Pozdravljeni, pravkar sem uporabil enega od paketov iz mojega zadnjega naročila in opazil sem spremembo v obliki briketa. Je prišlo tudi do spremembe recepture, saj ima moj maček od takrat drisko. Če je temu tako, mi lahko prosim navedete drugo referenco, ki je na voljo v manjšem formatu, da bi lahko izvajal preizkuse. Maine Coon, star 5 let. Hvala.