Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Expert Cat Calm
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
monique
Ali briketi Calm preprečujejo urinsko zaznamovanje zaradi stresa
2 sporočila
alice
Pozdravljeni, tukaj je prenehalo označevanje tako pri mojem 10-letnem samcu kot pri moji 3-letni samici
1 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, želel bi vedeti, od katere starosti lahko dam te brikete, saj je moja majhna samička stara 3 mesece hiperaktivna, veterinar jo je zaenkrat dal na zylkene. Hvala.
1 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni, izkušnje s to briketirano hrano imam od prejšnje mačke, ki je imela cistitise zaradi stresa, odličen izdelek, težav ni bilo več. Z njo je živela srečno, kot edino hrano, do 19. leta starosti. Zdaj jo uporabljam za enoletnega in pol mačka, ki je doživel travme in zaporedne rešitve (zelo plašen) in je imel obsesiven odnos do hrane, mešam jo z Royal Canin Satiety. To je zelo pomagalo pri njegovem pomiritvi in socializaciji. Priporočam.
1 sporočila
murielle
Pozdravljeni, odsvetovano je dajati briket Calm mladičkom.
1 sporočila
salvatore
Želim naročiti cc36 royal canin calm féline mačjo hrano 4kgx6. Prosimo, obvestite me takoj, ko boste dobili zalogo.
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, zelo dober izdelek za napete mačke, ki postanejo mirne ob selitvi, če jim začnete dajati 15 dni vnaprej, mešano med njihovo suho hrano, za lažji prehod, in potem 3 dni samo brikete Calm, ali če pride nov maček v nov dom, pomislite tudi na sprej ali difuzor Spet-cool, drag, vendar zelo učinkovit, sama ga uporabljam, ko se dnevi krajšajo
2 sporočila
alex
Moj maček je poginil zaradi ledvičnih kamnov, te brikete sem mu dajal tri mesece prej. Ne vem, če obstaja povezava in če je imel slabo reakcijo, vendar za vsak slučaj opozarjam.
2 sporočila
alice
Ledvični kamni so pogosti pri 100% suhi prehrani. Vse brikete spodbujajo njihov nastanek. Zato veterinarji svetujejo prehrano z briketi + vrečko sveže hrane
2 sporočila
alex
Žal moj maček nikoli ni hotel jesti mokre hrane, ker mu je vzreditelj kot mladičku dajal le brikete. Moja veterinar je vedno govoril, da je dajanje samo briketov povsem v redu. Veliko jih govori neumnosti, po tej izkušnji lahko samo strinjam z vami, da mora maček jesti obe vrsti hrane in predvsem piti veliko vode, da se izogne nastanku ledvičnih kamnov. Mnogi veterinarji o tem ne ozaveščajo dovolj in ko pride do tragedije, je že prepozno.