Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Veterinary Diet Anallergenic AN24 za mačke

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sandrine
5 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, ni podatkov o vsebnosti/procentu fosforja. Ali so te briketi primerni za stare mačke s kronično ledvično odpovedjo?
Françoise
2 sporočila
françoise fr
Ta izdelek se uporablja v primeru alergij. Moj veterinar mi je predpisal brikete Virbac U1 za ledvične težave moje mačke. Mislim, da bi bilo bolje, če bi se posvetovali s svojim veterinarjem.
ISABELLE
1 sporočila
isabelle fr
Seveda so te briketi primerni za alergične mačke v različnih oblikah. Mislim, da bi bila linija Renal bolj primerna za vašo mačko!
MARIE
2 sporočila
marie fr
Dober večer, te brikete so narejene samo za mačke, ki trpijo za prehranskimi alergijami... zato izberite tiste, ki so primerne za ledvične insuficience.
Mélanie
1 sporočila
mélanie fr
Pozdravljeni, moj veterinar mi je predpisal Virbac za težave z ledvicami. Obstajajo različne vrste briketov, nekateri pomagajo pri preprečevanju nastanka kamnov, drugi pa podpirajo sam delovanje ledvic. Najbolje je, da se posvetujete s svojim veterinarjem. Te briketi so priporočljivi za alergične mačke.
Sandrine
5 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni Françoise in hvala za vaš odgovor. Na nasvet veterinarja, ki sumi na alergijo na brikete Virbac Kidney support, iščem alternativo.
Sandrine
5 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, Isabelle, in hvala za vaš odgovor. Na priporočilo veterinarja, ki sumi na alergijo zaradi briketov Virbac Kidney Support, iščem alternativo.
Sandrine
5 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni Marie in hvala za vaš odgovor. Na priporočilo veterinarja, ki sumi na alergijo na brikete Virbac Kidney support, iščem alternativo.
Sandrine
5 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni Mélanie in hvala za vaš odgovor, ja, se zavedam. Veterinarka, ki sumi, da ima alergijo na brikete Virbac Kidney Support, mi je svetovala, da preklopim na hipoalergene brikete. Zato iščem alternativo, ki bi prav tako ohranjala ledvično funkcijo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo