Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Sterilised 7+

95% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Meni je služba za stranke odgovorila, da ne vidijo promocije. In kakor po naključju, odkar so mi odgovorili, promocije prav tako ni več na izdelku... Kakor po naključju...
AMANDINE
2 sporočila
amandine fr
Corentin, vaša zahteva je v obdelavi, odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času na Facebooku. Kmalu se vidimo. Amandine iz Zoomalia
Anne
3 sporočila
anne fr
Kako pridobiti popust v višini 12 evrov za nakup 2x10 kg, ki je naveden na strani izdelka?
Christine
24 sporočila
christine fr
Vprašajte predstavnika za pomoč strankam, tako da pokličete Zomalia.
Estelle
2 sporočila
estelle fr
Ste poskusili dodati 2x10 kg v košarico in preveriti, ali se popust uveljavi pri plačilu?
Corentin
10 sporočila
corentin fr
@Estelle : Ja, mislim, da je testirala, tudi sama sem testirala (glej sporočilo na istem forumu: https://www.zoomalia.com/forum/royal-canin-chat-sterilise-7-message-de-promo-non-applique-su28831-1.html)Vendar se zdi, da gre za napačno konfiguracijo strani?
Christine
24 sporočila
christine fr
Poslal sem sporočilo službi za stranke prek Messengerja, sporočilo je bilo prebrano, vendar nisem prejel odgovora. Popust v košarici ne deluje.
Christine
24 sporočila
christine fr
0897487487Pomoč uporabnikom Zomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo