Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Pašteta za pse Gastro Intestinal

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Monique
2 sporočila
monique fr
Zdravo! Na vaši spletni strani piše, da naj bi se gastrointestinalna pašteta dajala le za krajše obdobje ... Moja Daria je že 4 leta hranjena s to pašteto (neprekinjeno) ali obstaja kakršno koli tveganje za njeno zdravje na dolgi rok? Hvala za vaš odgovor Nasvet mojega veterinarja ... Ampak kot pravi na royal caninu ZA KRATKO ČASOVNO OBDBOJE ... To me je pritegnilo! Hvala za vaš odgovor Karen!
Karen
4 sporočila
karen fr
Pozdravljeni! Moj pes je že 4 leta hranjen s to pašteto in briketi v mešanici med obroki, kar je predpisal njegov veterinar. Posvetujte se s svojim veterinarjem za nasvet.
VALERIE
1 sporočila
valerie fr
Pozdravljena Monique. Vaša mala Daria ima veliko srečo, da ima mamico, kot ste vi. Brez skrbi, ima zelo dobro prehrano. Moja 2 yorka sta to jedla več let in sta živela 20 let in 18 let. Mislim, da njuna dolga življenjska doba izhaja iz njune hrane. Obstajajo tudi gastro briketi, če Daria še vedno lahko grize. Dolgo življenje vašemu kužku.
jeannine
4 sporočila
jeannine fr
FIDJY 12 let, težave s črevesjem, veterinar ji je predpisal brikete GASTROINTESTINAL, so odlični, in zdaj je v polni formi, zdaj pa ima mokro hrano, ker ima skoraj več zob
Sylvaine
1 sporočila
sylvaine fr
Pozdravljeni, moj pes trpi za prebavnimi motnjami že od rojstva. Po nasvetu veterinarja smo prešli na gastro intestinalne brikete znamke Royal Canin. Zahvaljujoč tem briketom ima moj pes pravilno ravnovesje. Po besedah mojega veterinarja je pašteta bolj okusna in prebavljiva, ima enako indikacijo kot briketi, vendar ima napako kot vsa mehka hrana, da povzroča več zobnega kamna. Posvetujte se s svojim veterinarjem... Lep večer

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo