Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Maxi Adult Dermacomfort
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, moje zadnje naročilo je bilo vračeno s prevzemnega mesta, ne da bi me o tem obvestili. Rad bi vedel, če ste ga prejeli in če je dobropis sproščen, da lahko ponovno naročim. Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pozdravljeni, Za vsa vprašanja ali težave v zvezi z naročilom nas lahko kontaktirate na številko službe za stranke 0 892 494 028 (od ponedeljka do petka od 10:30 do 12:30 in od 14:30 do 17:30). Svetoval vam bo in vam pomagal oddati naročilo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christophe
Pozdravljeni, moj križanec fox terierja ima brikete Dermaconfort za 11 do 25 kg; pogoltne jih cele in mu ni dobro. Ali mu lahko dam brikete Dermaconfort Maxi, ki so zagotovo večje in jih bo prežvečil. Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav, gospa Gallet.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko mu poskusite dati to vrsto briketov. Kljub temu je to bolj vedenjska težava vašega psa kot težava s briketi. Svetujemo vam, da uporabite to vrsto posod za hranjenje: https://www.zoomalia.com/animalerie/gamelle-anti-etouffement-slow-feed-en-plastique-p-11100.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia