Royal Canin kastriran maček 7+: promocijsko sporočilo ni uporabljeno

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Pozdravljeni, Ne vem, če lahko objavim tukaj, ampak bom poskusil! Na briketih Royal Canin za sterilizirane mačke 7+ je obvestilo "12€ popusta za nakup 2x10kg". Povezava do izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/royal-canin-sterilised-7-p-20227.html?queryID=73cacb2ecb3cdab508d8caf4a387dfe3&position=2&source=search Vendar, ko dodam 2 paketa po 10 kg v košarico, se naročilo prikaže v polni ceni in ni mogoče uporabiti 12 € popusta. Je komu uspelo uporabiti to promocijo? Poslal sem sporočilo službi za stranke, vendar še nisem prejel odgovora. Hvala vnaprej za vaše odgovore. Lep pozdrav, Corentin
Anne
3 sporočila
anne fr
Nisem videl vašega vprašanja, preden sem objavil svojega: enako opažanje. Promocija se ne uporabi samodejno, nobene kode ni treba uporabiti ... Nekaj nam uide.
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Ah, počutim se manj osamljenega ^^ Vmes sem naredil nekaj poskusov in zdi se mi, da se popust uporabi, če dodam 2 različna paketa briketov (en steriliziran 7+ in en "navaden" steriliziran): tako dobim 7 € popusta. Morda je to odvisno od izhodiščne cene paketa? Zelo čudno je...
Laurence
3 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, pravkar sem testiral in res se promocija za 12 evrov ne uporabi samodejno in ne najdem kode. Običajno to deluje dobro. Verjetno gre za napako, ki jo lahko reši samo Zoomalia. Lep dan.
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Pozdravljeni Laurence_G,To je moj prvič na Zoomalia, veste, če berejo ta forum? Ali kako jih drugače kontaktirati?Hvala vam.Lep pozdrav.
Anne
3 sporočila
anne fr
Ne, ne vem, ali je ta forum bere. Bom malo počakal, da vidim, če se kaj ukrene, in začasno zadržal svoje naročilo, saj gre za zanimivo promocijo. Bilo bi lepo, če bi jo lahko izkoristil!
Laurence
3 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni Na dnu strani, ko smo na tem forumu, najdemo pod forumom po temah, deli pomoč, zoomalia s prvo kolono račun in naročilo, zraven pa je stolpec Zoomalia. Izberite "kontaktirajte nas" Opravičujem se, če nisem jasna, posnetek zaslona bi bil lahko enostavnejši.
Laurence
3 sporočila
laurence fr
Bolje jih je kontaktirati neposredno, kot pa iti skozi forum. Lep dan želim.
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Vendar je številka s premijem ... to je nadležno ... :( Dražje bo kontaktirati podporo, da nam povedo, da obstaja pogoj, na katerega nismo pomislili ^^
Corentin
10 sporočila
corentin fr
No, no, kako zanimivo, poslal sem sporočilo podpori in pravijo, da ne vidijo nobene sledi promocije. In če se vrnem na stran izdelka, promocije ni več, kakšno naključje...
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Tukaj je odgovor službe za stranke: "Žal mi je, ta ponudba se zdi, da ni več veljavna. Kljub temu vas vabim, da odkrijete ponudbe ob naši 12. obletnici. Od 22. do 28. marca ponujamo 12% popust na izdelek OPTIMUS Fresh Meat odrasle kastrirane mačke s svežim piščančjim mesom brez žit: https://www.zoomalia.com/a-l-occasion-de-ses-12-ans-zoomalia-vous-presente-les-produits-incontournables-s-3302-seg-5490-1.html". To je res nezaslišano, imam posnetke zaslona, ki prikazujejo promocijo in da je veljavna do 28. 03.! To je res zavajajoče oglaševanje...
AMANDINE
2 sporočila
amandine fr
Pozdravljen Corentin, Prejel sem vašo zahtevo na družbenih omrežjih danes in čakam na povratne informacije. Nazaj se vam oglasim v največ 72 urah, da posredujem natančne informacije. Se vidiva kmalu Amandine iz Zoomalie
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Pozdravljena Amandine,Hvala vam!Želim vam lep dan.Lep pozdrav,Corentin
Corentin
10 sporočila
corentin fr
Pravkar me je kontaktirala oseba iz službe za pomoč uporabnikom in me vprašala, ali gre res za promocijo, prikazano na strani izdelka. In dejansko lahko zdaj naročimo komplet 2 x 10 kg s popustom 12 €! Hvala vam!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo