Vprašanja, razprave o izdelkih ROYAL CANIN Expert Feline Neutered Satiety Balance

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, zakaj ne prodajate več paštete Royal Canin Balance. Imate brikete, paštete pa več ne. Ali jo boste kmalu spet imeli? Hvala za vaš odgovor, lep dan
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, želela bi naročiti običajno hrano za mačke: ROYAL CANIN NEUTERED SATIETY BALANCE, 8 kg, vendar ni na voljo, koliko časa je treba čakati? Hvala za vaš odgovor;
Jessica
25 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni,

Izdelki so ponovno na voljo.

Lep pozdrav,
Jessica iz Zoomalia
Ursula
1 sporočila
ursula fr
Pozdravljeni,Želim nekoga povabiti k tem izdelku in nikakor ne morem aktivirati strani "povabila"... Kaj naj naredim? Poskušala sem vas poklicati, vendar sem že 8 minut na "plačljivem" telefonu brez kakršnega koli odgovora, malo se norčujete iz ljudi... Razočarana sem!! Medtem ko sem do sedaj bila zelo zadovoljna z vašo spletno stranjo. Oseba, ki jo želim povabiti, ima tudi vprašanja o resnosti te spletne strani... na vas je, da pridobite stranko... ali pa ne!!!Ursula V
CATHERINE
5 sporočila
catherine fr
Dober večer, ne spadam v ekipo Zoomalia, poskusil vam bom pomagati s podrobnostmi o sponzorstvu. Prijavite se v svoj račun, kliknite na "moj račun", prikaže se majhen meni z možnostjo "sponzorstvo", kliknete nanj, odpre se stran s predpripravljenim sporočilom, ki vam omogoča, da pošljete e-poštni naslov osebe, ki jo želite sponzorirati; prav tako lahko kopirate svojo osebno povezavo in jo pošljete izbrancu. Upam, da vam bo to v pomoč. Lep večer še naprej.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obžalujem, da nas ne morete doseči po telefonu, čeprav je naša služba odprta. Da bi dopolnila odgovor CATHERINE_M, je nujno, da oseba, ki jo priporočate, klikne na povezavo, ki ste mu jo poslali, preden ustvari svoj račun. Lep pozdrav, Marie.M
Catherine
5 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, imam 4 mačke, ki ne hodijo ven in že vrsto let jedo brikete Satiety (po priporočilu mojega veterinarja). Kar zadeva mene, imajo brikete na voljo ves čas, saj mačke naravno jedo majhne količine večkrat na dan, zato ni problemov s 'požrešnostjo', saj ni frustracij. Po izračunih jedo točno 60g na dan na mačko, torej priporočeni dnevni odmerek. Imajo nekaj zaobljenosti, vendar v razumnih mejah in so v odličnem zdravstvenem stanju. Matriarh, ki bo junija stara 15 let, je imela prejšnji teden popoln pregled. Torej, priporočam te brikete, najbolje pod nadzorom veterinarja.
Sandy
3 sporočila
sandy fr
Dober večer, imam 10 mačk, nekatere hodijo ven, druge ne. Zahvaljujoč mačji loputi sami izbirajo. Tehtajo od 3 kg do 6 kg, so sterilizirane in so različnih starosti. Imajo na voljo 4 različne vrste briketov, ki jih ne mešam. Glede na svoje potrebe se odpravijo k eni posodi namesto k drugi. Že leta imam Royal Canin Satiety Balance, Ultima sterilizirani za izbirčne mačke, Hill's za težave z ledvicami in nazadnje Royal Canin Gastro Intestinal. Nekatere brikete mora odobriti veterinar. Moje mačke niso bolj bolne kot druge, čeprav jedo iz več skled. Vedno vedo, kaj je zanje dobro. Vendar pa sem opustila poskuse zmanjšanja apetita ali hujšanja, saj povzročajo yo-yo učinek in to ni dobro. Osebno vedno prosim za mnenje svojega veterinarja, ki je za mene nepogrešljiv, in potem, ker svoje mačke zelo dobro poznam, sledim svojemu instinktu. Glavno je po mojem mnenju izogibati se pomanjkanju hranil.
ALEXANDRA
3 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, poleg teh briketov, ali lahko mešam tudi brikete za nadzorovan apetit? Moji mački sploh ne gredo ven in so sterilizirani. Rad bi, da bi malo shujšali in da bi nehali vsake toliko časa zahtevati več hrane. Na srečo to ni vsak dan. Hvala.
johanna
19 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni. NAVODILA ZA UPORABO: TO JE TERAPEVTSKA HRANA, ki se sme uporabljati le po veterinarski diagnozi. Pomembno je upoštevati predpisane odmerke in redno obiskovati veterinarja za preverjanje zdravstvenega stanja vašega ljubljenčka med celotnim obdobjem jemanja te hrane. Torej, za opomnik, vaše vprašanje mora biti namenjeno veterinarju, ker je treba to prehrano obravnavati kot zdravljenje. Lep dan.
laetitia
1 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, najbolje je, da se posvetujete z vašim veterinarjem, če so te briketi primerni, in predvsem, da briketov ne dajete v običajne sklede, ampak v "igre". Na voljo jih je veliko različnih. Moje mačke so tudi zelo požrešne, vendar zahvaljujoč takšnim igram so briketi težje dosegljivi, zato jedo manj, ker jedo počasneje.
CATHERINE
5 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, naša mačka Boogie sploh ne hodi ven in od sterilizacije naprej je na tej vrsti briketov Satiety Balance znamke Royal Canin. Sama omejuje količino, ima 25g več od vlažne hrane z aromo tune Schesir zjutraj. Njena teža je zelo stabilna, ne mislim, da bi bila kombinacija z linijo za nadzor apetita dodatna prednost. Dajanje istega okusa ves čas zmanjšuje potrebo po hrani bolj kot diverzifikacija. Lahko je koristno, da jih spodbudimo z igro, tekom, skakanjem itd., da jih odvrnemo od želje po jedi. Mnenje veterinarja je tudi ključnega pomena.
christiane
1 sporočila
christiane fr
Imam mačko, ki sem jo posvojila v Maroku in tehta 6,5 kg, zato ji dam hrano za mačke, ki preprečuje povečanje telesne teže! Po drugi strani pa noče jesti iste hrane v vrečkah! Ker imam 4 mačke, jim pripravim mešanico, razen za dve, ki sta stari 19 in 20 let, in veterinar pravi, da ni problema, če drugi pojedo malo te hrane!! Ampak s 4 mačkami jih ne morem hraniti samo s tem!! Vseeno je izgubila 300 g, kar je dobro! Ni nujno, da smo obsedeni, ampak moramo biti pozorni na vse!!!!
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni, že dva dni poskušam tehniko, ki vključuje postavitev kamna v sredino posodice za brikete, da bi mački jedli počasneje. Zaenkrat se zdi, da se je hitrost, s katero jedo (predvsem zdaj tudi prežvekujejo), zmanjšala, posledično pa tudi apetit.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo