Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Feline Adult Fit 32
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, ali je to primerno za mačke, ki živijo v zaprtih prostorih? Ker jim dajem sterilizirane brikete za nadzorovan apetit, še vedno malo prosijo. Po sterilizaciji so pridobili malo teže, dokler jim nisem našel primernih briketov. Odkar jih hranim z Royal Canin, ni bilo nobenih težav. Ker bi rad, da malo shujšajo. Hvala
1 sporočila
francette
Moji mački že vrsto let hranim z Royal Canin Feline Health Nutrition 32, saj sta sterilizirana in preživljata čas zunaj. Počutita se odlično in sploh nista debeli. Zelo dober izdelek.
1 sporočila
annick
Ker mačka poje do 30 mikro obrokov na dan, so briketi vedno na voljo in ta način hranjenja prakticiram že 40 let z vsemi mačkami, ki sem jih imel, bodisi samci ali samice, vedno sterilizirani. Nikoli nisem imel težav s prekomerno težo. Kar se tiče njihovega hujšanja: mačka, ki se zredi, je mačka, ki se dolgočasi. Dieta je zgodba za ljudi. Lepo pozdravljeni,
1 sporočila
edouard
Pozdravljeni, moja mačka je hranjena z briketami RC fit 32, ki ji popolnoma ustrezajo. Stolice so pravilno oblikovane in zdi se mi, da ima dobro prebavo. Mačka gre ven, vendar ostane le na terasi, in to nikoli več kot 5 minut. Ne morem reči, da je zunanja mačka. Briketi so ji na voljo, in se sama regulira, včasih poje več, včasih manj; pustim, da sama ureja, in njena teža je v povprečju.
1 sporočila
annie
ZDRAVO Hrana Fit 32 ni dietna hrana, vendar je zelo dobra linija. Kar se tiče diete, sem to misel za svoje mačke opustil, raje jih vidim, da dobro jedo. Seveda, brez da bi postali debeli, na splošno se mačke same uravnavajo, če jim pustimo hrano na voljo. Na žalost, ko mačka preneha jesti, je to konec... Torej, po tem, ko sem že izgubil več mačk, ki so zbolele, jim raje ne uvedem diete... To je samo moje mnenje. LEPO POZDRAVLJENO
2 sporočila
laurent
Te brikete dajem moji perzijski mački, odkar je končala z rastjo, že 4 leta. S terelizirana in ni pridobila niti grama. Debelost izhaja izključno iz načina življenja mačke. Če ji je v stanovanju dolgčas, je več, kljub temu da se ne giblje. Ker mačka prigrizne 15-krat na dan (mikro obroki), mora imeti hkrati dostop do zunanjosti prav toliko krat. Je vendarle plenilec! Kompleksen je mačji režim, ker je težko omejiti dostop do številnih mikro obrokov...
2 sporočila
vincent
Zdravo. Kar se mene tiče, imam dve sveti birmanki, ki živita izključno v notranjosti. Ena od mojih samic je sterilizirana. Je dobrega telesnega stanja in nima prekomerne teže. Druga je bolj vitka (a ni sterilizirana, kar je torej normalno). Tudi sama sem se bala, da bo po sterilizaciji pridobila preveč teže, vendar ne, sama se dobro ureja in mislim, da ji briketi pri tem pomagajo.
1 sporočila
dominique
Rad bi naročil vrečo Royal Canin FIT 32 - 10 kg + 2 kg brezplačno + 1 skledo, navedena pa je ocenjena teža paketa 10,1 kg. Ali mi lahko podate več informacij glede sestave paketa. Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ponudba 10+2 je bila veljavna do razprodaje zalog in na žalost smo na tej referenci brez zaloge. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia