Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Breed Maine Coon Kitten

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aline
5 sporočila
aline fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko svoji majhni sterilizirani samici še naprej dajem krokete, ki so posebej za maine coon?
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Zame je tako, ker ima Maine Coon zelo dolgo rastno dobo, moji so kastrirani in še vedno jedo te brikete.
ROAMIN
1 sporočila
roamin fr
Pozdravljeni, tudi moj je steriliziran in vedno je iste brikete. Maine coon ima počasno rast, zato ni nobenih skrbi.
alain
1 sporočila
alain fr
Da, brez težav
Stephane
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, da, brez težav.
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni... pazite na pridobivanje teže... briketi so zelo hranljivi!
cecile
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, še vedno isto za moja dva sterilizirana Maine Coona.
bruno
1 sporočila
bruno fr
moji dve maine coon mački, samica in samec, sta starejši od enega leta in sta bila sterilizirana že pri štirih mesecih. Še vedno jedo brikete za mladiče. Mesečne brikete bom zamenjal naslednji mesec, ko bosta stara 15 mesecev, in ju prenesel na hrano za odrasle.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo