Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Breed Bouledogue Français Adulte

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Dober večer, moj francoski buldog izgublja ogromno dlake, ali bi mu lahko pomagalo, če bi mu dajal brikete Royal Canin? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Izven letnih obdobij menjave dlake, izpadanje dlake lahko ima več vzrokov in hrana ni vedno razlog za to. Preden se odločite za spremembo prehrane, vam svetujemo, da v prehrano vašega psa dodate prehransko dopolnilo, kot je na primer lososovo olje ali pivski kvas.

https://www.zoomalia.com/animalerie/huile-de-saumon-premium-quality-sens-p-28069.html

https://www.zoomalia.com/animalerie/oropharma-opti-form-levure-de-biere-pour-une-sante-optimale-p-16298.html

Če težava po enem mesecu dopolnjevanja še vedno vztraja, bi bilo pametno obiskati vašega veterinarja.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Poskušam naročiti te brikete, vendar je izdelek nedosegljiv. Ali mi lahko poveste, kdaj bi lahko naročil vnaprej? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Naš dobavitelj trenutno nima na zalogi vrečk po 3kg, trenutno tudi nimamo informacije, kdaj bodo spet na voljo. Priporočamo, da spremenite pakiranje, saj je trenutno na voljo 9kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
emilie
1 sporočila
emilie fr
nemogoče naročiti korkete že več kot teden dni poskušam ni šlo. napisano je, da je prišlo do težave, izdelek ni več na zalogi. kakšna škoda bom moral naročiti drugje, če to še vedno ne deluje.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te brikete so trenutno na zalogi in so na voljo v pakiranju po 3 kg in 9 kg. Odpremljene bodo v roku 24 ur.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Elodie Isabelle
2 sporočila
elodie isabelle fr
Od 28. 8. 15 imam težave z oddajo naročila za artikel. Prikazuje se sporočilo o napaki "Prišlo je do težave. Izdelek ni več na voljo", čeprav mi je tehnična podpora potrdila, da je izdelek dejansko na zalogi.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabimo vas, da zaprete vaš brskalnik in poskusite znova. Dejansko je izdelek trenutno na voljo v 3 in 9 kg.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo