Vprašanja, razprave o izdelkih Royal Canin Ageing Sterilised 12+
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
alison
Pozdravljeni, imam 3 mačke, dve stari 12 let in eno staro 9 let, ali lahko preidem na to linijo, tudi če je ena od njih 3 leta mlajša? Dodatno, kakšne so razlike med ROYAL CANIN Expert Mature Consult Balance? Hvala vnaprej! :)
1 sporočila
chantal
Pozdravljeni, Imam 6 mačk (4 perzijske od 12 do 15 let in 2 sibirske od 2 in 5 let). Sistematično kupujem to vrsto briketov, ker so za moje mačke zanesljiva izbira. Obožujejo jih. Glede na to, da imam med svojimi mačkami različne starosti, ne morem drugače, kot da kupujem vse vrste briketov (za mlade in manj mlade) in to jim ne škodi. Kaj pa razliko z ROYAL CANIN expert Mature ne morem komentirati, ker jih ne poznam.
2 sporočila
alison
Najlepša hvala za vaš odgovor! Za začetek bom poskusila to opcijo in glede na to, kako bodo moji mački reagirali, bom videla, če jim bo všeč :D
1 sporočila
béatrice
Imam več mačk, starih od 2 do 17 let; moj veterinar mi je svetoval, da mojim mačkam, starim od 7 do 17 let, dajem senior brikete. Mačka je senior, ko dopolni 7 let. Običajno so imele brikete Virbac senior, včasih pa jim dam tudi Royal Canin 12+. Pomembno je preveriti nivo fosforja, da zaščitim njihove ledvice. Imela sem leglo petih; prva je odšla pri 14 letih (limfom), dve drugi pri 17 letih (diabetes in rak). Ostali sta mi še dve, stari 17 let. Sprašujem se o tem dolgoživosti; ali je zaradi genetike ali prehrane?? Zelo sem srečna, da jih lahko obdržim tako dolgo pri sebi.