Vprašanja, razprave o izdelkih Črne nogavičke za pse, 2 kosa

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
hélène
1 sporočila
hélène fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, katero velikost izbrati za malino, ki tehta 35 kg. Hvala.
Sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, katero velikost naj naročim za belgijskega ovčarja malinois, ki tehta 25 kg? Lep pozdrav
eloise
1 sporočila
eloise fr
Pozdravljeni, kupil sem velikost L/XL in mislim, da bo premajhna za vašega psa. Upam, da vam to lahko pomaga.
Géraldine
1 sporočila
géraldine fr
Pozdravljeni, za labradorca, ki tehta 32 kg, sem izbral velikost L in bila je popolna glede na velikost.
Laurence
2 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za vaš odgovor. Preizkusil sem že nogavice in delujejo super, toda po enem tednu se že pojavijo luknje spredaj. Ne morem jih zamenjati vsak teden. Katero rešitev bi mi lahko predlagali, da bi moja babica lahko samostojno vstala, ko leži? Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te nogavice so tiste, ki so najbolj primerne za vašo psičko, nimamo izdelkov, ki bi bili trpežnejši za to vrsto uporabe. Uporaba drugega para čez prvi par bi morda bila rešitev. Z lepimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
Laurence
2 sporočila
laurence fr
Dober večer, iščem protizdrsne nogavice za mojo starejšo psičko. Rada bi ji jih nadelila, ko je v hiši, ker drsi po tleh. Že sem preizkusila nogavice s protizdrsnimi blazinicami spodaj, ampak krempeljčki zelo hitro preluknjajo nogavice. Glede na artikel referenčne številke 56470, je celo stopalo obdano z gumo. Ali to nič ne tvega, da bi povzročilo težave pri dihanju šape in blazinic, če ji nogavice pustim na njej cel dan? Hvala za vaš odgovor. Laurence Guillemot
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost se bo zaradi zračne pletenine, ki omogoča tačkam, da dihajo, nogavice proti zdrsu hitro obrabile zaradi pasjih krempljev. Razmisliti bo treba o njihovi redni menjavi. Glede gumijastih čevljev jih močno odsvetujemo, saj niso zasnovani za nošenje tako dolgo časa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo