Vprašanja, razprave o izdelkih Črne nogavičke za pse, 2 kosa
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
hélène
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, katero velikost izbrati za malino, ki tehta 35 kg. Hvala.
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, katero velikost naj naročim za belgijskega ovčarja malinois, ki tehta 25 kg? Lep pozdrav
1 sporočila
eloise
Pozdravljeni, kupil sem velikost L/XL in mislim, da bo premajhna za vašega psa. Upam, da vam to lahko pomaga.
1 sporočila
géraldine
Pozdravljeni, za labradorca, ki tehta 32 kg, sem izbral velikost L in bila je popolna glede na velikost.
2 sporočila
laurence
Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za vaš odgovor. Preizkusil sem že nogavice in delujejo super, toda po enem tednu se že pojavijo luknje spredaj. Ne morem jih zamenjati vsak teden. Katero rešitev bi mi lahko predlagali, da bi moja babica lahko samostojno vstala, ko leži? Hvala vam.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te nogavice so tiste, ki so najbolj primerne za vašo psičko, nimamo izdelkov, ki bi bili trpežnejši za to vrsto uporabe. Uporaba drugega para čez prvi par bi morda bila rešitev. Z lepimi pozdravi, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
laurence
Dober večer, iščem protizdrsne nogavice za mojo starejšo psičko. Rada bi ji jih nadelila, ko je v hiši, ker drsi po tleh. Že sem preizkusila nogavice s protizdrsnimi blazinicami spodaj, ampak krempeljčki zelo hitro preluknjajo nogavice. Glede na artikel referenčne številke 56470, je celo stopalo obdano z gumo. Ali to nič ne tvega, da bi povzročilo težave pri dihanju šape in blazinic, če ji nogavice pustim na njej cel dan? Hvala za vaš odgovor. Laurence Guillemot
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost se bo zaradi zračne pletenine, ki omogoča tačkam, da dihajo, nogavice proti zdrsu hitro obrabile zaradi pasjih krempljev. Razmisliti bo treba o njihovi redni menjavi. Glede gumijastih čevljev jih močno odsvetujemo, saj niso zasnovani za nošenje tako dolgo časa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia