Vprašanja, razprave o izdelkih Prenosna zložljiva kovinska črna kletka za psa z ročajem Zolia Yala - Več velikosti
93% stranke
priporočam ta izdelek
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
camille
Pozdravljeni, katero velikost kletke mi priporočate za staffija? Hvala
1 sporočila
nathalie
Za našega staffija smo osebno izbrali največjo! Je popolno
1 sporočila
aurelie
Imam deset mesecev starega kontinentalnega buldoga, ki je velikosti odraslega staffija. Izbrala sem velikost XL, ker je to ustrezalo velikosti njegove postelje, ampak v resnici bi zadostovala tudi velikost L! Notri bi lahko dali dva psa, kot je ona!!
1 sporočila
prescillia
Pozdravljeni, kakšne velikosti kletke potrebujem za mopsa? Uporabljal jo bom za njegovo vzgojo, da se nauči biti sam doma, zato bo v njej njegovo ležišče in zagotovo ena ali dve igrači ter njegove posode. Hvala vnaprej!
1 sporočila
mailys
Pozdravljeni, svetujem vam M
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni. Moj jazbečar se zelo dobro znajde v kletki, sam vanjo vstopi in ima dovolj prostora v velikosti M. Ta kletka je zelo praktična, zlasti ker se zloži v 15 sekundah in jo je zato zelo enostavno prenašati.
1 sporočila
mathilde
Pozdravljeni, imam jazbečarja in belgijskega ovčarja, vendar si ne predstavljam dobro velikosti kletk. Ali mi lahko poveste, katere velikosti bi bile primerne? Hvala ^^
1 sporočila
mandy
Pozdravljeni, imam Jack Russell terierja in vzrediteljica je priporočila velikost M, ki mu popolnoma ustreza. Za Malinoisa moji starši imajo Cane Corso in so izbrali največjo velikost. Upam, da vam bo to pomagalo. Mandy
2 sporočila
chantal
Pozdravljeni, imam beaucerona in ga zelo dobro izpolnjuje.
2 sporočila
chantal
Vzel sem največjo za mojega beaucerona
1 sporočila
patrick
Mislim, da bi morali vzeti večjo, jaz imam manjšo za svojo malo čivavo, v kateri je ravno dovolj prostora, ko grem po nakupih, ampak z njenim vzglavnikom in igračami se počuti zelo dobro
1 sporočila
jade
Pozdravljeni, imam nizozemskega ovčarja, velikosti malinoja. Vzel sem največjo velikost, ker je to najboljše, vendar te znamke ne priporočam. Moj pes je hitro našel način, kako se osvoboditi, kar je zelo slaba kakovost.
1 sporočila
audrey
Pozdravljeni,Naročil sem velikost XL za mojega 6-mesečnega labradorca (21 kg), pes se mora biti sposoben obrniti in vstati, ne da bi se dotaknil kletke. Širina mojega vozila je 108 cm, kar ravno gre skozi. Vzel sem večjo, ker upoštevam, da bo moja žival zrastla.
1 sporočila
laurence
Pozdravljen, Moja beauceron tehta 50 kg in se zelo dobro prilega v XL (videti je kot poni zaradi svoje velikosti).
1 sporočila
cathy
Živjo, za malinoisa bo tole premajhno, ker moja nemška ovčarka, križana s holandskim ovčarjem, ima pri 6 mesecih večjo velikost in ne more vanjo, tako da je to za mojega čivavo.
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, vzela sem velikost L, čeprav je moj belgijski ovčar (malinois) star 4 mesece. Priznam, da enostavno vstopa, vendar nisem prepričana, da mu bo še vedno udobno, ko bo zrasel.
1 sporočila
rachel
Pozdravljeni, za svojo 40 kg težko psičko rottweilerko sem vzel XXL. Odlično se prilega.
2 sporočila
ophélie
Pozdravljeni, ali je velikost XL primerna za bernskega planšarskega psa?
1 sporočila
véronique
Nisem povsem prepričan; tja sem namestil svojega zlatega prinašalca.
3 sporočila
valérie
Pozdravljeni, za mojega nemškega ovčarja mešanega z malinoisom sem izbrala velikost XXL, da ima dovolj prostora. V notranjost sem postavila njen blazinico, igrače in se lahko udobno premika.
2 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, jaz imam wachtelhund, ki je star 4 mesece (25 kg, ko odraste). Kupil sem velikost 2xl, da bo imel dovolj prostora, ko odraste.
1 sporočila
virginie
Kupila sem velikost XL za svojega psa, ki je mejni koli/labradorec !!!! Ima prostor za gibanje ... Po drugi strani pa mislim, da bo za bernskega planšarja premajhna .....
1 sporočila
marie
Pozdravljeni! Za border collieja smo vzeli velikost XL, vendar bi po mojem mnenju potrebovali večjo velikost za bernskega planšarskega psa. S spoštovanjem
2 sporočila
annick
Vzela sem jo za svojega bokserja, lahko stoji pokonci in se raztegne na vso dolžino z posodico in igračami
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, imam bernskega planšarja in vzel sem XXL. Je premajhen... in moj pes je star komaj 10 mesecev. Vstopi, vendar se skoraj ne more premikati. To bi lahko služilo le za krajši čas.
1 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste vašo politiko vračanja izdelkov, če kletka ne ustreza?
1 sporočila
colette
Ker sem moral odsoten, je moj sosed opravil vračilo..... Prevzemna mesta niso želela sprejeti (paket pretežek), zato se je moral odpraviti v veliko mesto, kjer obstaja velik center za prevzem paketov. Tam je bilo možno vrniti moj paket.
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni,
Kakšna velikost kletke je potrebna za angleškega setra, da bo imel dovolj prostora? Hvala.
Lep pozdrav,
Gospa Bernadet
Kakšna velikost kletke je potrebna za angleškega setra, da bo imel dovolj prostora? Hvala.
Lep pozdrav,
Gospa Bernadet
1 sporočila
manya
Pozdravljeni, za svojega pritlikavega pinča sem izbrala velikost XL, da lahko vanjo postavim njegovo posteljo, igračo in posodo za vodo ter da se lahko malo giblje. Lep pozdrav, Manya
1 sporočila
geraldine
Pozdravljeni, za seterja potrebujete največjo. Imam border collija in ugotavljam, da je kletka premajhna, moral bi vzeti večjo.