Vprašanja, razprave o izdelkih

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Caroline
2 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta oprsnica psu stisne sapnik, ko vleče, kot druge oprsnice, ali pa nadzoruje s pomočjo ramen in hrbta ter ga potegne nazaj. Preizkusil sem že mnogo oprsnic (vključno z Julius K9, ki je sicer zelo priljubljen), in vedno, ko pes malo potegne, oprsnica, ki sega visoko na vratu, sistematično stisne pasji vrat. To je grozno, uboga žival začne kašljati. Iščem oprsnico, ki bi se temu izognila za vsako ceno in ki ne sega visoko na vrat. Hvala za vaš odgovor in nasvete.
laurent
1 sporočila
laurent fr
Pozdravljeni, oprsnica je zelo primerna za pse, ki radi vlečejo. Oprsnik dobro pritisne na prsni koš psa.
Roland
1 sporočila
roland fr
Trheje ni nobene nevarnosti poškodbe. Ta oprtnik je daleč najučinkovitejši in relativno poceni. celo odstraniti oblazinjenje s prsnih trakov za večjo učinkovitost, pod pogojem, da znamo pravilno ravnati z njim in tako preprečimo vsako nevarnost odrgnin.
Magalie
4 sporočila
magalie fr
Pozdravljeni, Ali se obseg ovratnika da nastaviti? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta oprsnik je nastavljiv v okviru velikostnih razponov, navedenih v opisu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
fab
1 sporočila
fab fr
Moj francoski buldog ima 57 cm obsega prsnega koša. Katero velikost naj vzamem? Velikost S, ki je do 60 cm, bi bila lahko pretesna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost M bo prevelika in morda ne bo ustrezala vašemu psu, zato vam priporočamo velikost S.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Antony
1 sporočila
antony fr
Pozdravljeni, imam štirimesečnega stafforda, ki tehta 12 kilogramov. Katero velikost mi priporočate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, treba je izmeriti obseg prsnega koša vašega psa, da izberete najbolj primerno velikost. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kako točno izmeriti obseg prsnega koša moje psičke?? Hvala!!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, meritev je potrebno opraviti na zadnji strani sprednjih tačk, tam, kjer bo oprsnica počivala. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Iris
1 sporočila
iris fr
Ali bi ta tip oprsnika ustrezal border collieju?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, ta oprsnik bi lahko ustrezal Border Collieju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Gwendoline
2 sporočila
gwendoline fr
Pozdravljen, moj pes je pasme Golden Retriever, naj vzamem velikost M? Glede na to, da piše za Labradorce, je to enako?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če obseg prsnega koša vašega Golden Retrieverja meri med 60 in 80 cm, bi moral ta oprsnik ustrezati. Velikost M je namreč predvidena za obseg prsnega koša od 60 do 80 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
roselia
1 sporočila
roselia fr
Imam nemškega ovčarja in se odločam med velikostjo M in L, kaj menite?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izmerite dejanski obseg prsnega koša vašega psa in na podlagi te meritev izberete velikost:
Velikost M: obseg prsnega koša 60 do 80 cm
Pes tipa Boxer, Bulldog, Doberman, Labrador
Velikost L: obseg prsnega koša 80 cm
Pes tipa Rottweiler, Bouvier, Nemški dogo
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
CHRISTINE
2 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, za mojega malega jorkširskega terierja, ki tehta 5 kg, katero velikost mi priporočate? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, predlagamo vam velikost S, če se ujema z dejanskimi merami prsnega obsega vašega psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo