Ribiška palica
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
catherine
Pridružujem se številnim ljudem, članek je krhek, elastika hitro popusti
3 sporočila
catherine
Nevarna igrača. Moja živahna mala mačka je rada igrala z njo. Ker je to elastika in ne vrv, se je zelo trda (in zelo težka) žoga nasilno vrnila v njen nos. Zavpila je od bolečine. Od takrat se zelo boji ribiških palic, tudi tistih, ki so dobro narejene, z lahkimi peresi ali elementi na koncu. Prejela sem jo kot darilo, vrgla sem jo stran, a želim vas opozoriti na nevarnost trde krogle na koncu elastike ... Lahko bi bila poškodovana v očesu in vem, da ji je zelo bolelo. Mislim, da je bila ta sranje zasnovana brez, da bi kdo pomislil kako lahko mačka igra z ribiško palico. Pri Zoomalia ne bom več naročala ničesar.
3 sporočila
catherine
Odstranite to igračo iz prodaje ali iz vaših ponudb daril. Tako kot pri otroških igračah bi morali preveriti, ali niso nevarne. Bila sem res jezna, ko sem videla trpljenje moje male mucke, ki se zdaj boji igrati z vsem, kar je na koncu vrvice. Poglejte, kako je žogica velika, trda, sploh ni namenjena za ribiško palico. Samo spomin na Ninino boleče mijavkanje me razjezi.