Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni steber za mačje drevo - premer 9 in 11 cm

127 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, na vaši strani sem kupil to EBI drevo za mačke: Model: Drevo za mačke NORTH DAKOTA krem 48x48x v141cm Ref.: 70170. Rad bi imel dva nadomestna stebra 9x40 cm, ali sta vaša dva modela združljiva? Če da, mi prosim priporočite najmočnejšega od obeh. Lep pozdrav
Lydia
3 sporočila
lydia fr
Pozdravljeni, imam majhno mačje drevo Vitoria znamke Trixie in stebro bo treba zamenjati, saj ni zdržal mojih mačk. Kateri pa je ustrezen? Hvala.
sandrine
5 sporočila
sandrine fr
Premer stebrov 6 cm, ta podatek najdete v opisu mačjega drevesa, ki ga imamo na spletni strani Zoomalia. Mislim pa, da lahko spremenite premer in dolžino, saj so stebri dobavljeni z vijaki. Potrebno je samo, da so luknje, skozi katere gredo vijaki, dovolj široke, da sprejmejo drug premer.
Marie-Ange
1 sporočila
marie-ange fr
Pozdravljeni, ne najdem stebrov s premerom 7 cm za drevo Zolia Alaké višine 141 cm, hvala.
Céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni,

Kateri steber moram vzeti, da zamenjam tistega na mojem mačjem drevesu "Zolia Bali 115 cm", ki sem ga kupil na vaši spletni strani?

Potrebujem spodnjega. Lep pozdrav
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni,

pravkar sem prejel svoje naročilo. Kot je bilo navedeno, sem ob dostavi odprl paket v prisotnosti dostavljalca, da preverim vsebino. Steber je izgledal v dobrem stanju in popolnoma v skladu z našimi pričakovanji, zato sem paket sprejel.

Na žalost smo med montažo opazili, da je na eni strani stebra luknja gladka. Po pregledu se zdi, da gre za napako v proizvodnji. Navojni del, v katerega bi se morala priviti vijak, je bil slabo pritrjen na "pokrov" in je padel noter. Torej ni mogoče pritrditi pladnja na steber.

Želel bi vrniti ta steber in ga zamenjati, kako naj to storim?

Hvala.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za to se morate samo neposredno obrniti na našo službo za stranke prek sledenja vašemu naročilu. Eden od naših svetovalcev vam bo povedal, kako nadaljevati z vračilom vašega izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
julie
1 sporočila
julie fr
Pozdravljeni, ali izdelujete stebre s premerom 11, dolžine 30 cm in 8 mm za vijak?! Lep dan ekipi ^^
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nimamo nadomestnega stebra s temi merami. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nimamo nadomestnega stebra s temi merami. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
Valene
1 sporočila
valene fr
Pozdravljeni,

Iščem sisalovo deblo, ki je združljivo z mačjim drevesom Natural Heaven II. Mere so naslednje: višina 45 cm in premer 11 cm.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost nimamo nadomestnih stebrov za ta model, katerega ne tržimo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Solène
1 sporočila
solène fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, kdaj boste imeli na zalogi zamenljiv steber, ø 9 x 40 cm? Hvala vnaprej. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta velikost se ponovno zalogira in bo kmalu spet na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CHARLOTTE
2 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni,To ni vprašanje, ampak sem vam želela zahvaliti za vaš hitri odgovor glede nadomestnih drogov za mačje drevo.Ko vidim vsa zastavljena vprašanja in vsa vaša prilagojena odgovori, vidim, kako veliko dela je to... tako učinkovita storitev za stranke... je redka!Želim vam zelo lep dan!Lepo pozdravljeniCharlotte Villez
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo. Res je, da si prizadevamo odgovoriti na vsa vprašanja, ki so nam zastavljena. Vsa ekipa Zoomalia je mobilizirana, da bi izpolnila vaša pričakovanja in pričakovanja vaše živali. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CHARLOTTE
2 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni,

Rad bi kupil 2 droga premera 9cm (visine 30cm in 40cm) za zamenjavo obstoječih na mojem mačjem drevesu (mačje drevo sloga "podstavek + vmesna platforma + zgornja platforma").

Za pritrditev potrebujem vijake premera 7mm:
1- En vijak (sornik dolžine 3,5cm) s glavo za pritrditev spodnjega droga na podstavek
2- En dolgi vijak "spojka" (sornik dolžine 8cm), ki povezuje oba droga med seboj (preko male platforme)
3- En vijak (sornik dolžine 3,5cm) brez glave za pritrditev zgornjega droga v zgornjo platformo.

V priloženem kompletu se zdi, da manjka en del (številka 2 ali 3 zgoraj), imate morda drug komplet, ki bi ustrezal, ali pa je mogoče dodati manjkajoči del v komplet?

Najlepša hvala za vaš odgovor in pomoč.

Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost ne moremo spreminjati vijakov, ki so priloženi k stebrom, saj ne razpolagamo z zalogo posameznih vijakov. Ker so ti vijaki standardni, jih je mogoče najti v trgovinah za domače mojstre. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
CORALIE
1 sporočila
coralie fr
Pozdravljeni, želel bi zamenjati vse stebre iz sisala na mojem mačjem drevesu Natural Heaven (vidno tukaj: https://www.bitiba.fr/shop/chats/arbres_chat_griffoirs/arbre_a_chat_grand_modele/sans_fixation_plafond/473157). Navedeno je, da ima 6 debel sisal premer 11 cm in višino 50 cm. Ko sem odvila en steber, da bi preverila njegove mere, sem izmerila premer vijaka 6 mm. Kateri model naj izberem, da bom prepričana o kompatibilnosti? Ali pa, je mogoče upati, da bom povečala svoje mačje drevo z izbiro stebrov višine 70 cm; ali ne bo vijak prekratek? Hvala za vaše odgovore.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer vijakov je standarden in znaša 7 mm. Izbrati se lahko odločite za večji steber, vendar to lahko spremeni stabilnost vašega mačjega drevesa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, iščem ženske stebre širine 7 cm, predvsem pa s šestmilimetrskimi vijaki. Imate takšne? Ali je mogoče odstraniti vijake iz stebrov, ki jih prodajate? Hvala vnaprej!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ko so vijaki v stebrih, jih ni mogoče odstraniti. Standardna norma za premer vijakov je 7mm, pomanjšljivih stebrov z vijaki 6mm nimamo. Če imate referenco vašega mačjega drevesa in je naprodaj na naši spletni strani, ne oklevajte kontaktirati našo službo za stranke, da bi našli primeren izdelek.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Judith
1 sporočila
judith fr
Pozdravljeni, ali so ti nadomestni stebri združljivi z mačjim drevesom znamke Capac draco, prosim? Mislim, da je referenca 58350. Hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti nadomestni stebrni so primerni za mačja drevesa znamke TRIXIE. Izbrati lahko steber enakih dimenzij, vendar ne moremo zagotoviti, da bo premer vijaka za pritrditev ustrezal vašemu mačjemu drevesu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Carine
2 sporočila
carine fr
Pozdravljeni,Povedali ste mi, da imajo moji stebri premer 8 cm, vendar vidim, da imate v prodaji nadomestne stebre šele od 9 cm navzgor... Torej za mene nimate ničesar?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko uporabite stebre premera 9 cm, saj bo stabilnost vašega mačjega drevesa s tem samo večja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Carine
2 sporočila
carine fr
Pozdravljeni,

imam mačje drevo Moriles ref 32127. Kateri premer bi moral izbrati za svoje nadomestne stebre?

Hvala
Carine
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, premer stebrov je 8 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Deniz
1 sporočila
deniz fr
Pozdravljeni,

Imam dvojno mačje drevo v velikosti 11 cm, M9. Želel bi dva stebra dolžine 60 cm in dva stebra dolžine 40 cm. Menite, da se boste ponovno založili s tem redkim navojem? Hvala.

Deniz.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta referenca je trenutno v postopku ponovne zaloge in bo na voljo v začetku prihodnjega tedna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ghislaine
2 sporočila
ghislaine fr
živijo, ali je steber kompatibilen z mačjim drevesom my ketty darling od trixie?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prosimo, da nam sporočite referenčno številko vašega mačjega drevesa. Če gre za referenco 31276, boste morali izbrati dva stebra premera 9 cm x 30 cm (ref. 29692). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, iščem 2 stebra, prosim. Širina 20 cm, dolžina 37 cm in drugi; širina 20 cm in dolžina 25 cm. Lahko prosim pomagate? Najlepša hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nimamo drogov širine 20 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
laura
1 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kdaj bo steber velikosti 40x11 cm (ref 40305) spet na voljo, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta drog je trenutno v postopku ponovnega založenja, na voljo bo v približno osmih dneh. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
Malika
1 sporočila
malika fr
Pozdravljeni, ali je treba pri merjenju premera stebra upoštevati tudi vrv? Hvala, lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to je zunanji premer. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Anne
4 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, imam mačje drevo Almeria od Trixie in želel bi vedeti, ali ti stebri in priloženi vijaki 8 mm ustrezajo modelu, ki ga imam doma, hvala, Anne
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to so stebri, ki ustrezajo vašemu mačjemu drevesu, ni težav. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni. Trenutno izdelujem mačje drevo, ali je mogoče te stebre namestiti enostavno? Hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti stebri so zelo enostavni za montažo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, kupil sem mačje drevo Altea sive barve platinium pri vas in želim zamenjati steber (premer 9 cm), vendar se mi zdi, da je vijak manjši od 8 mm. Merim 6,5 mm..mi lahko prosim potrdite, kateri steber vzeti z ustrezno vijaki? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Če vzamete drog s premerom 9 cm, bo vijaki ustrezali vašemu mačjemu drevesu Altea. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, kupila sem drog v trgovini za živali, ki se izkaže, da ni primeren zaradi vijakov, ki nimajo istega premera (čeprav je premer droga enak), torej, kako naj vem, ali vijaki vašega droga ustrezajo tistim na mojem mačjem drevesu?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vse je odvisno od velikosti stebra. Za stebre s premerom 9 cm je navoj 8 mm. Za stebre s premerom 12 cm je navoj 10 mm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Laure
1 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, katero mačje drevo je potrebno kupiti, da bi lahko uporabili te stebre in torej zamenjali stebre, ker imamo Norveško gozdno mačko in bi želeli izogniti zamenjavi celotnega mačjega drevesa. Hvala v naprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ti nadomestni stebri so primerni za večino mačjih dreves in še posebej za tiste znamke Trixie.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
263712
1 sporočila
263712 fr
Pozdravljeni,

Ali so stebri s 10-milimetrskim vijakom združljivi z drevesi Banana Leaf? Ta blagovna znamka mačjih dreves ima precej posebne vijake, ki so zlasti nezdružljivi s stebri blagovne znamke Trixie. Prav tako mi ne uspe pravilno izmeriti teh vijakov in nikjer ne najdem njihovih dimenzij. Upam, da sem končno našel prave...

Lepo pozdravljeni
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, nadomestni stebri za Banana Leaf so na voljo, vabimo vas, da kontaktirate našo poprodajno storitev. Pišete jim lahko na [email protected] in jim posredujete referenco vašega izdelka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jean-Marc
1 sporočila
jean-marc fr
Pozdravljeni. Kdaj mislite, da boste dobavili izdelek z referenco 29693? Trenutno ni na voljo. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Obveščamo vas, da je ponovna zaloga izdelka s številko 29693 predvidena za konec 44. tedna.

Lep pozdrav,

Madeline iz Zoomalia
anais
2 sporočila
anais fr
Nimate niti dovolj zaloge, želim vzeti tri steber, imate le enega na zalogi.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta referenca je trenutno v postopku ponovnega založenja, prejeli bi jo morali v prihajajočih dneh. Za dodatne informacije in za oddajo naročila se lahko obrnete na službo za stranke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
anais
2 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, moj steber ima navoj 35h/9L/10mm, kaj mi priporočate, 40 ali 30 cm za zamenjavo mojega stebra?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Izberete lahko enega ali drugega, odvisno od kompatibilnosti z vašim mačjim drevesom in kako so postavljeni drugi elementi. Tehnično lahko izberete, kar vam je bolj všeč. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Joëlle
3 sporočila
joëlle fr
Pozdravljeni, kateri so primerni stebri za to mačje drevo? https://www.zoomalia.com/animalerie/arbre-a-chat-platin-pro-p-20949.html#description Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Živjo,

Na žalost nimamo natančno istega nadomestnega stebra za to mačje drevo.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Clara
2 sporočila
clara fr
Pozdravljeni, ali je steber z diametrom vijaka 8mm in navojem 8mm enako? Potrebujete vijak 8mm ali večji?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gre za isto stvar. Potrebovali boste 8mm navoj, da bo 8mm vijak v premeru ustrezal. Lepo pozdravljeni, Christelle iz Zoomalia
amelie
1 sporočila
amelie fr
Pozdravljeni, želim zamenjati 3 spodnje stebre na svojem zunanjem praskalniku za mačke, katere dimenzije naj izberem? Hvala za vaš odgovor, vaša spletna stran je odlična!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da boste lahko izbrali stebre prave dimenzije, morate najprej izmeriti njihov premer, dolžino in meriti navoj vsakega stebra.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
francisca
1 sporočila
francisca fr
Pozdravljeni, želel bi zamenjati zgornji drog moje mačje drevo Naldo, kakšen premer naj naročim? Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, vabimo vas, da izmerite premer droga, ki ga želite zamenjati, da bi postavili ustrezen nadomestni drog.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
Stéphane
1 sporočila
stéphane fr
Pozdravljeni, rad bi zamenjal poškodovano steblo na mojem praskalniku za mačke, vendar ima vijačenje na mojem praskalniku premer 5 mm in ne vidim vijakov te velikosti na seznamu izdelkov. Ali obstajajo nadomestna stebla s tem premerom vijaka? Če da, ali jih prodajate?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ali nam lahko navedete referenco vaše praskalnice za mačke ali, če ni možnosti, njeno znamko? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Carine
1 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, želim zamenjati dve stebri drevesa za mačke. Trenutna stebra sta visoka 45 cm in imata premer 35 cm. Če je višina v redu, pa ne razumem ničesar glede napovedanih premerov, in sicer 12, 9. Kaj naj vzamem, da bi imela steber s premerom 35 cm ali več? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da nimamo rezervnih stebrov premera 35 cm. 12,9 cm je pravilen premer prodanega stebra. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Astrid
1 sporočila
astrid fr
Pozdravljeni, nazadnje, ko sem naročil drogove pri vas, so imeli zelo močan in neprijeten vonj. Ali je to še vedno tako, ali ste morda zamenjali dobavitelja? Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, še vedno gre za stebre iste znamke. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
M-laure
1 sporočila
m-laure fr
Pozdravljeni, kakšen tip stebra naj izberem za zamenjavo najdaljšega stebra na plezalnem drevesu za mačke z referenco: 29702? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da bi izbrali ustrezen steber za vaše drevo za mačke, ga boste morali izmeriti po dolžini in prav tako izmeriti njegov premer. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Vincent
1 sporočila
vincent fr
Pozdravljeni vsi, rad bi vedel, zakaj oblikovalci teh debel za mačje drevesa ne uporabljajo kovinskega srednjega dela namesto, da zapravljajo nafto in uporabljajo plastiko? Ta debla niso popolnoma zanesljiva na dolgi rok, ko imamo mačke, ki tehtajo med 3 in 6 kg in zelo rade igrajo.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, izdelava tega dela iz kovine bi bila predraga, tako za surovine, obdelavo, transport kot za delo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
GINA
2 sporočila
gina fr
Pozdravljeni, imam mačje drevo Platin Pro, kupljeno na vaši spletni strani. Ali so ti nadomestni koli združljivi? Hvala vnaprej!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti nadomestni stebri se prilegajo vašemu drevesu za mačke. Preprosto izberite enake dimenzije in premer stebra, ki ga želite zamenjati. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
Marie Claire
3 sporočila
marie claire fr
Pozdravljeni, imam praskalnik za mačke Nerja in moram zamenjati eno steblo, najvišjega. Katero naj vzamem? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da bi izbrali pravi model, morate izmeriti premer vašega droga in vijakov. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Marie Claire
3 sporočila
marie claire fr
Pozdravljeni, imam drevo za mačke Nerja in moram zamenjati največji steber, katerega mi priporočate? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izmerite drog, ki ga želite zamenjati. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, imam klasičen mačji drevesni kavč, prosim, povejte mi, katero stebrišče moram izbrati? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost ne moremo odgovoriti na vašo zahtevo, ker je praskalnik za mačke sofa neznan. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
KAREN
1 sporočila
karen fr
Zdravo, imam mačje drevo blagovne znamke Zoolux, ref. Mačje drevo Cat Springfield Anis - Zolux. Mi lahko poveste, če bi ta model stebra ustrezal, ker je moj v slabem stanju. Hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da bi izbrali pravi model, morate poznati premer vijakov in premer stebra. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, imam mačje drevo Happypet® CAT005. Rad bi vedel, kateri nadomestni steber naj uporabim?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ne prodajamo tega praskalnika za mačke, zato vam žal ne moremo odgovoriti. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie
aurélie
1 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni, imam mačje drevo v rjavi in oranžni barvi z gerbero (kerbl), rjavi sisal steber je zelo poškodovan, zanima me, kateri nadomestni steber naj izberem? Premer je 9 cm, višina 30 cm, vendar je 8 mm vijak primeren? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da zagotovite, da bo nadomestni drog primeren, morate najprej izmeriti premer vašega navoja. Če ta meri 8 mm, bo ustrezal. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
Cédric
1 sporočila
cédric fr
Pozdravljeni, ali lahko ta tip stebrov namestim na svojo mačjo drevo znamke Altea?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, izbrati boste morali rezervne drogove s premerom 9 cm. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalije
MARIE-LINE
1 sporočila
marie-line fr
Pozdravljeni, v juliju 2012 sem že kupil 4 stebre za svoje mačje drevo, premeri so 9 za 40 cm dolžine, vendar moje mačje drevo ni imelo enakih premerov vijakov (premer 9), vi pa ste mi dostavili vijake premera 7. Ste zamenjali stebre od leta 2012? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kot je navedeno v opisu izdelka, je premer vijaka za steber s premerom 9 cm in dolžino 40 cm, 8 mm. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
EMMA
1 sporočila
emma fr
Pozdravljeni, Ali prodajate drogove s pritrdilišči na strop za mačje drevo? S spoštovanjem
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na žalost nimamo tovrstnih stebrov v prodaji na naši spletni strani. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Danièle
1 sporočila
danièle fr
Živjo. Kakšna je dolžina dostavljenega navojnega droga, ki omogoča povezavo dveh stebrov, ko je med njima deska?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vse je odvisno od nadomestnega droga, ki ga izberete. Vijak je različen glede na izbrani premer droga. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
Samantha
1 sporočila
samantha fr
Dober večer, moram zamenjati drog za mačje drevo Banana Leaf Little Hole. Premer je 9 cm in višina 58 cm. Ali bo vaš drog s premerom 9 cm in višino 60 cm ustrezal mojemu drevesu (iste vijake, itd.)? Najlepša hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na žalost vam tega ne moremo zagotoviti. Namreč, znamka vašega praskalnika je drugačna od znamke nadomestnih stebričkov, ki jih prodajamo. Obstaja torej tveganje, da se ne bo pravilno prilagodil. V idealnem primeru bi morali izmeriti vašo navoje, da se prepričate, da se bo le-ta prilagodila nadomestnemu stebričku. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
lydia
1 sporočila
lydia fr
zdravo, imam mačje drevo BENISSA, katere stebre moram izbrati? skoraj vsi jih je treba zamenjati; poleg tega bi rad vedel tudi referenco za viseče mreže?? drugače, ali imajo vijaki enako navoj za zadnji steber, ki gre zgoraj in se privijači v strop. hvala vam za vaš odgovor, nestrpno čakam, da oddam naročilo. lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da izberete ustrezne nadomestne stebre, morate izmeriti vsak steber vaše mačje drevesa, kot tudi njihov premer. Potem boste lahko ugotovili, ali bodo nadomestni stebri, ki jih ponujamo, primerni za vaše mačje drevo BENISSA. Kar se tiče visečih mrež, se te pritrdijo med dva stebra (majhna luknja omogoča, da jih potisnete v vijak) in so zato prilagodljive na večino mačjih dreves. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
riustresor
1 sporočila
riustresor fr
Pozdravljeni! Rad bi vedel, ali je mogoče visečo mrežo za krempljanje, ki jo prodajate, namestiti na nadomestni drog (oziroma natančneje na drog s referenco 29695 ali drog s referenco 29692)? Hvala za vaš odgovor! S spoštovanjem, riustresor! =)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, gnezdilnik ima majhno luknjo, kamor morate vstaviti vijak rezervnega droga. To gnezdo se pritrdi med 2 droga ali med drogom in ploščadjo. Ustreza večini praskal in dreves za mačke. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
cecile
1 sporočila
cecile fr
Pozdravljeni, imam Zeus prasko za mačke, na katerem sta dva stebra poškodovana na mestih, kjer so pritrditve vijakov. Na vsaki strani sta zaprta s ploščami ali plastičnimi čepki (to je tisto, kar je zlomljeno) z luknjo v sredini za vijak. Ali stebri, ki jih prodajate, uporabljajo enak sistem pritrditve in bi zato lahko ustrezali?Hvala za vašo pomoč.S spoštovanjem
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nadomestni drogovi na naši spletni strani imajo sistem pritrditve z vijaki. Vendar bodite pozorni na premer vijakov in droga, ki se lahko razlikujejo glede na izbrano velikost. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
alice
1 sporočila
alice fr
Pozdravljeni, Imam mačje drevo Zolux Myrtille in potrebno je zamenjati drog, katerega naj vzamem? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Predlagani drogovi so znamke Trixie in ne Zolux. Kljub temu boste potrebovali natančne dimenzije vašega droga, da izberete tistega, ki bo najbolj ustrezal vašemu drevesu za mačke (višina in širina). Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
ISABELLE
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, imam drevo za mačke VALENCIA s premerom droga 8,5 cm in višino 43 cm. Zamenjati moram drogove, ker so poškodovani. Katero velikost naj vzamem? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam 29693 Rezervni drog za mačje drevo, ø 9 × 40 cm / Premer vijaka: 8 mmhttps://www.zoomalia.com/animalerie/poteau-de-rechange-pour-arbre-a-chat-p-9350.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Pozdravljeni, imam mačje drevo Isaba in moram zamenjati dve stebri, ker sta poškodovani. Katere naj vzamem, mislil sem na premer 9x 50 cm, hvala lepa.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Zdravo, dejansko gre za tistega, ki je najbližje prvotnemu stebru. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Nadege
1 sporočila
nadege fr
Pozdravljeni, moram zamenjati štiri spodnje stebre na mojem praskalniku, vendar jih ne najdem. Spodaj je luknja, zgoraj pa je vijak, vgrajen v stebru. Dimenzije so 29 centimetrov v premeru in 40 cm v višino. Kje bi jih lahko našel? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ali nam lahko poveste ime vašega mačjega drevesa, da vam lahko povemo, katere stebre izbrati. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Marie Claire
3 sporočila
marie claire fr
katero polnilo mi priporočate za praskalnik za mačke Malaga Anthracite?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, potrebujete ø 9 × 40 cm. Lahko si ogledate navodila pod kartico izdelka, kjer so navedeni rezervni deli. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalije
oceane
1 sporočila
oceane fr
pozdravljeni, imam praskalni steber za mačke Tarifa višine 52 cm in premera droga 7 cm. Katerega mi priporočate? Razmišljal sem o velikosti 9x60 cm, da ne bi bil nižji v višino. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam 9x50 cm ali 9x60 cm, da ne bi vplivali na stabilnost mačjega drevesa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Petra
1 sporočila
petra fr
Imam orientalsko mačje drevo, ki sem ga kupil pri vas pred dvema letoma. Zdaj imam steber, pri katerem vijak ne deluje več. Katero velikost stebra naj naročim, če je steber primeren za moje drevo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, morate vzeti steber s premerom 9 cm. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
ELODIE
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, nisem opazil, vendar premer vijaka (8 mm) ne ustreza premeru mojega praskalnika za mačke (premajhen). Ali imate večji premer? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost obstaja samo ena velikost vijaka za ta izdelek. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, Imam dvonadstropno praskalno drevo za mačke in želela bi zamenjati zgornji steber. Ali je priložen vijak dovolj dolg, da poveže spodnji steber z (novim) zgornjim stebrom? Hvala vam. Lep pozdrav, Manon
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Zdravo, Običajno ne bi smelo biti težav! Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
AUDREY
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, za menjavo debel mi manjka eno z dolžino 80 cm in premerom 12 cm. Bi bilo mogoče, da ga imate ali ga lahko najdete? Nikjer ga ne najdem! Lep pozdrav, Audrey
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, nimamo droga te dolžine v premeru 12. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
MARIE-CLAIRE
1 sporočila
marie-claire fr
Pozdravljeni, ali je na obeh koncih droga navoj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, na obeh koncih droga je navoj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
stephanie
1 sporočila
stephanie fr
Pozdravljeni, kakšen je natančen premer vijakov, prosim, ker imam dva praskalnika z različnimi vrstami vijakov? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vijaki so 8 mm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo