Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni deli za kletko CAESAR DE LUXE
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali boste znova dobavili rezervne dele, ker več nimam hiše in bi jih potreboval, hvala.
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, moja zajklja je pogrizla korito in njeno hišico, zato bi rada znova kupila ti dve deli, vendar vidim samo korito... Ali imate hišico kot nadomestni del?
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, da, hišica je tam, zdi se mi, da je navedena med opcijami pod krmilnico, stane 8,99 €.
1 sporočila
johanna
Pozdravljeni, ja, sem ga kupil, vendar so očitno pošli.
3 sporočila
virginie
Pozdravljeni, naš zajec grize svoj krmilnik z noro hitrostjo. Ali obstaja ta sistem krmilnika z ojačitvijo iz kovine, da se prepreči, da bi zajec uničil svoj krmilnik? Hvala,
1 sporočila
nathalie
Pravzaprav Laponci grickajo krmilnico, ker komaj spravijo svojo glavo vanj, saj je ozka. Prerezal sem jo z nožem rahlo vsaj 1 cm v zaobljenem delu na sredini, da bi jo ukrivil, in moj zajec je ne gricka več, lahko spravi glavo noter in mirno je.
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni,
Želel sem vedeti, če je krmilnik zdaj na voljo v modri barvi. Zahvaljujem se vam vnaprej za odgovor.
Lep pozdrav,
Želel sem vedeti, če je krmilnik zdaj na voljo v modri barvi. Zahvaljujem se vam vnaprej za odgovor.
Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na voljo ni v modri barvi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na voljo ni v modri barvi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, kupila sem kletko CAESAR DE LUXE na vaši spletni strani in rada bi naročila nadomestni del v modri barvi, kot je ta. Mislite, da boste v prihodnjih dneh/mesecih prodajali modre? PS: samo na vašem spletnem mestu lahko dobim te nadomestne dele.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost trenutno nimamo rezervnih delov v modri barvi. Ne moremo vam dati roka za dobavo tega odtenka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alice
Kdaj boste ponovno založeni za platformo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je na voljo po naročilu. Poslan vam bo približno deset dni po oddaji naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphanie
Živjo, ali krmilnik obstaja v modri barvi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta krmilnik ni na voljo v modri barvi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
caroline
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je posoda za hrano ali vodo združljiva tudi s kletko Zolia Cezar 3. Najlepša hvala in lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, primerna bo za Zolio. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, želel bi imeti več informacij o platformi zavetišče kletke Caesar de Luxe, saj ni fotografij. Rad bi potrditev, ali gre res za majhno zeleno hišico kletke? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to je res platforma, ki služi tudi kot zatočišče. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
andrea
Pozdravljeni, ali bo nadomestni del nujno zelene barve? Ker moja je siva. Imam kletko César 3 rumene in sive barve. Torej, če bo posoda zelena, to ne bo več usklajeno z barvami. Hvala. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, krmilnik je resnično zelen. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia