Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni deli za kletko CAESAR DE LUXE

100% stranke

priporočam ta izdelek

19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, ali boste znova dobavili rezervne dele, ker več nimam hiše in bi jih potreboval, hvala.
Justine
1 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, moja zajklja je pogrizla korito in njeno hišico, zato bi rada znova kupila ti dve deli, vendar vidim samo korito... Ali imate hišico kot nadomestni del?
Justine
1 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, da, hišica je tam, zdi se mi, da je navedena med opcijami pod krmilnico, stane 8,99 €.
Johanna
1 sporočila
johanna fr
Pozdravljeni, ja, sem ga kupil, vendar so očitno pošli.
Virginie
3 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, naš zajec grize svoj krmilnik z noro hitrostjo. Ali obstaja ta sistem krmilnika z ojačitvijo iz kovine, da se prepreči, da bi zajec uničil svoj krmilnik? Hvala,
NATHALIE
1 sporočila
nathalie fr
Pravzaprav Laponci grickajo krmilnico, ker komaj spravijo svojo glavo vanj, saj je ozka. Prerezal sem jo z nožem rahlo vsaj 1 cm v zaobljenem delu na sredini, da bi jo ukrivil, in moj zajec je ne gricka več, lahko spravi glavo noter in mirno je.
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni,

Želel sem vedeti, če je krmilnik zdaj na voljo v modri barvi. Zahvaljujem se vam vnaprej za odgovor.

Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Na voljo ni v modri barvi.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Amandine
1 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, kupila sem kletko CAESAR DE LUXE na vaši spletni strani in rada bi naročila nadomestni del v modri barvi, kot je ta. Mislite, da boste v prihodnjih dneh/mesecih prodajali modre? PS: samo na vašem spletnem mestu lahko dobim te nadomestne dele.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost trenutno nimamo rezervnih delov v modri barvi. Ne moremo vam dati roka za dobavo tega odtenka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alice
1 sporočila
alice fr
Kdaj boste ponovno založeni za platformo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je na voljo po naročilu. Poslan vam bo približno deset dni po oddaji naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Živjo, ali krmilnik obstaja v modri barvi?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta krmilnik ni na voljo v modri barvi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
caroline
2 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je posoda za hrano ali vodo združljiva tudi s kletko Zolia Cezar 3. Najlepša hvala in lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, primerna bo za Zolio. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, želel bi imeti več informacij o platformi zavetišče kletke Caesar de Luxe, saj ni fotografij. Rad bi potrditev, ali gre res za majhno zeleno hišico kletke? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to je res platforma, ki služi tudi kot zatočišče. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Andrea
3 sporočila
andrea fr
Pozdravljeni, ali bo nadomestni del nujno zelene barve? Ker moja je siva. Imam kletko César 3 rumene in sive barve. Torej, če bo posoda zelena, to ne bo več usklajeno z barvami. Hvala. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, krmilnik je resnično zelen. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo