Forum za akvaristiko

rezervni deli

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nathalie
12 sporočila
nathalie fr

dobro večer

naročil sem črpalko fluval406 na vaši strani, vendar se mi je zlomila os :-( rad bi vedel, ali lahko najdem nadomestne dele ali je del v garanciji.

lep pozdrav

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Nathalie,

če je tvoja črpalka mlajša od enega leta, je še vedno v garanciji;

sicer mislim, da obstajajo nadomestni deli na spletni strani ali na drugi spletni strani.

S pozdravi, akvaristično.

nathalie
12 sporočila
nathalie fr

Pozdravljeni

črpalka je bila kupljena 13. 8. 14, torej pred manj kot enim letom, kako poteka uveljavljanje garancije?

Ali moram poslati vse nazaj ali samo račun z dopisom, v katerem natančno navedem, kateri del je pokvarjen?

s spoštovanjem

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljena Nathalie,

najprej se obrni na mesto, kjer si jo kupila, da preveriš postopek z njimi; če to ne bi delovalo, se posvetuj s proizvajalcem.

S pozdravi, akvarist.

nathalie
12 sporočila
nathalie fr

pozdravljen

ok hvala, bom storil to

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo