rezervni del za voljero
Pozdravljeni vsi,
Nova sem na vašem forumu. Nekoristno iščem novo plastično posodo za nadomestitev prejšnje, ki se je razpokala, za ptičjo kletko s kanarčki: zgornji del je v zelo dobrem stanju, vendar je posoda neuporabna.
Kam se lahko obrnem? Vnaprej hvala za vašo pomoč.
Pozdravljeni Juliette in dobrodošli,
Najbolje je, da se obrnete na znamko kletke ali na osebo, pri kateri ste kletko kupili, in vas bo lahko povezal s službo za pomoč strankam.
Hvala Pierrot,
Razen, že davno sem kupil to kletko (zato je pladenj obrabljen). In ne v regiji, kjer trenutno sem.
Torej, pisal sem Ferlastu, vendar brez odgovora, in našel sem pladnje na drugem spletnem mestu, vendar ne v želeni dimenziji: 71 cm dolžine na 38 cm širine. Skratka, moral bom kupiti drugo kletko in to je res neumno, ker je zgornji del te stare kletke še vedno v zelo dobrem stanju (živi naj potrošniška družba!). Potem sem pomislil, da bi enega izdelal, ampak kako? iz pleksija, ampak kako narediti robove?
Vsekakor hvala za vaš odgovor in prijaznost.
Dajte mi kakšne ideje za delavnico, če jih imate. Morda se kmalu vidimo. (Pomislil sem na mačje straniščne posode, vendar seveda, to ne ustreza dimenzijam!)
Se spomnite imena kletke?