Vprašanja, razprave o izdelkih

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Kelly
2 sporočila
kelly fr
Dragi zoomaliaenfaite, nimam kreditne kartice ali čeka, imam samo gotovino, kako naj plačam
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko izvedete nakazilo iz svoje banke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Kelly
2 sporočila
kelly fr
Zdravo, če mi prebivamo v Belgiji, ali lahko dostavite v Belgijo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Potrjujemo, da za ta izdelek ponujamo dostavo na dom v Belgiji z DPD. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Kelly
1 sporočila
kelly fr
Pozdravljeni, želel sem vas vprašati, ali moramo, če kupimo dve stvari, za dostavo plačati 39 €
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vse je odvisno od prevoznika in artiklov, ki jih želite kupiti. Na naši spletni strani lahko izvedete simulacije naročil. Spodaj boste našli povezavo, prek katerega lahko neposredno dostopate do pogojev naših prevoznih stroškov: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
durand
1 sporočila
durand fr
to pomeni, da je stran kletke polovica
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Kletka se prodaja kot posamezni deli. Torej zgornji del, zbiralnik in stranice kletke, ne pa polovica. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Severine
3 sporočila
severine fr
imam hrčka roborovskega in zadnjih nekaj dni ima rdečo barvo urina. Rad bi vedel, ali je to zaradi prehrane ali zaradi česa drugega
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo, da se obrnete na svojega veterinarja. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, zanima me, ali imate ločitvena dna za kletko rodylounge? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, tega izdelka nimamo v našem katalogu. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
JACQUELINE
2 sporočila
jacqueline fr
Živijo, je to stran v mreži ali prozorna? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Dejansko gre za plastično stran. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo