Vprašanja, razprave o izdelkih
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
kelly
Dragi zoomaliaenfaite, nimam kreditne kartice ali čeka, imam samo gotovino, kako naj plačam
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, lahko izvedete nakazilo iz svoje banke. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
kelly
Zdravo, če mi prebivamo v Belgiji, ali lahko dostavite v Belgijo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da za ta izdelek ponujamo dostavo na dom v Belgiji z DPD. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kelly
Pozdravljeni, želel sem vas vprašati, ali moramo, če kupimo dve stvari, za dostavo plačati 39 €
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vse je odvisno od prevoznika in artiklov, ki jih želite kupiti. Na naši spletni strani lahko izvedete simulacije naročil. Spodaj boste našli povezavo, prek katerega lahko neposredno dostopate do pogojev naših prevoznih stroškov: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
durand
to pomeni, da je stran kletke polovica
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kletka se prodaja kot posamezni deli. Torej zgornji del, zbiralnik in stranice kletke, ne pa polovica. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
severine
imam hrčka roborovskega in zadnjih nekaj dni ima rdečo barvo urina. Rad bi vedel, ali je to zaradi prehrane ali zaradi česa drugega
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo, da se obrnete na svojega veterinarja. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fabienne
Pozdravljeni, zanima me, ali imate ločitvena dna za kletko rodylounge? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tega izdelka nimamo v našem katalogu. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
2 sporočila
jacqueline
Živijo, je to stran v mreži ali prozorna? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dejansko gre za plastično stran. S spoštovanjem, Sandy iz Zoomalie