Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestna vodna črpalka za Catit pitnik za mačke
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
zoé
Pozdravljeni,
Iščem nadomestno vodno črpalko za fontano Zolia, ali bi ta ustrezala? Ker ne najdem natančnega modela,
Hvala vnaprej
Iščem nadomestno vodno črpalko za fontano Zolia, ali bi ta ustrezala? Ker ne najdem natančnega modela,
Hvala vnaprej
1 sporočila
julie
Dober večer, kupil sem ga za fontano Bubble Stream, katere izvirna črpalka ni več delovala, zelo dobro se prilagaja.
1 sporočila
julia angèle annie
Ali fontana za vodo za mačke Trixie bubble stream 3L ustreza za črpalko?
1 sporočila
anaïs
Pozdravljeni, imam fontano za vodo Abreuvoir Senses Catit za mačke, modra, 3 L, ali mi lahko poveste, če je črpalka kompatibilna? Hvala
2 sporočila
martine
Pozdravljeni,Mislim, da ni nobenih skrbi, saj je črpalka za fontano Catit standardni model.
3 sporočila
christelle
imam fontano Silver Falls, črpalka je prenehala delovati. Mi lahko poveste, katero črpalko lahko uporabim za zamenjavo? Hvala. S spoštovanjem, ga. Hugel
1 sporočila
sandrine
Dober večer, ali je ta črpalka združljiva z napajalnikom Catit Senses 3L, prosim. Moja je nehala delovati :(Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta članek bo primeren za vašo 3L fontano CatIt. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, mi lahko potrdite, da je električni napajalnik priložen? Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vtičnica za napajanje je priložena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vtičnica za napajanje je priložena.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia