Vprašanja, razprave o izdelkih
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
david
Pozdravljeni, imam psa, ki tehta manj kot 10 kg, zato mu moram dati 1 tableto. Moje vprašanje je, ali mu dam 1 tableto, razdeljeno na tri dele za 3 dni, ali 1 tableto na dan za 3 dni? V pričakovanju vašega odgovora se vam zahvaljujem.
1 sporočila
franÇoise
Pozdravljeni. Dajte mu eno tableto na dan za tri dni
1 sporočila
sophie
Dober dan, moj pes tehta manj kot 5 kg in vsako jutro na tešče mu dam celo tableto za tri dni.
2 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, ena tableta na dan tri dni zapored
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, v navodilih je jasno navedeno, da se tableto lahko deli na 4 dele. Odmerek je 1/4 tablete na vsakih 5 kg telesne teže. Jemati na tešče zjutraj tri dni.
3 sporočila
laure
Dobil sem natančen odgovor glede odmerjanja... zjutraj sem se po telefonu pogovarjal z laboratorijem... navodila Zoomalia nas zavajajo... če pes tehta manj kot 10 kg, je to 1 tableta zjutraj tri dni (skupaj 3 tablete)... če je pes težak 5 kg, bo to polovica tablete tri dni (torej skupaj 1 tableta in pol). Tukaj je odgovor...
2 sporočila
patou
Pozdravljeni, zanima me glede tega anthelmintika, imam 5 Yorkov, ampak že nekaj časa niso bili razglisteni. Moji 4 Yorki ne presegajo 5 kg, peti pa tehta malo več kot 6 kg. Rad bi vedel postopek dajanja kapljic. Ali jih moram dati vsak mesec ali samo enkrat na leto. Zame bi bilo lažje to storiti enkrat letno. Rad bi slišal vaše mnenje, hvala.
3 sporočila
laure
Pozdravljeni.. Sem v zadregi.. Za razliko od navodil, ki so navedena na spletnem mestu.. so tablete okrogle in ne deljive.. Ne razumem, ali naj dajam 1 tableto na dan tri dni (torej skupno 3 tablete) ali naj tableto razdelim na 3 dele za tri dni.. moje psičke imajo vsaka 6 kg?? Odgovori, ki sem jih našla, so nasprotujoči.. najlepša hvala
2 sporočila
louise
Živjo Laure_C, to je 1 tableta na dan, tri dni zapored!