Vprašanja, razprave o izdelkih Odsevni komplet za terarij Trixie Reptiland
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
6 sporočila
jeremy
Pozdravljeni, imam sera reptil alu reflector 150 (32014). Ali mi lahko poveste, če je zaščitna rešetka tega izdelka združljiva z mojim izdelkom? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ker sta obe znamki različni, žal ne moremo odgovoriti na vaše vprašanje. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
lylian
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je ta nosilec primeren za mojo grelno svetilko, ki meri 63x100mm, in če ni ustrezna, kateri nosilec bi moral izbrati. Hvala za odgovor, ko boste lahko.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, nosilec reflektorja set za Pro Socket, ø 14 × 13 cm je primeren za vašo žarnico. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni,
Ali lahko v tej kupoli, v kombinaciji z porcelanasto grlom art. 29934, uporabim keramično žarnico z močjo 250 vatov? Moja žarnica ima premer 10 cm in višino 11 cm.
Hvala.
Ali lahko v tej kupoli, v kombinaciji z porcelanasto grlom art. 29934, uporabim keramično žarnico z močjo 250 vatov? Moja žarnica ima premer 10 cm in višino 11 cm.
Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ref. št.: 76075 76076 več ne obstajata, ostala je samo ref. 76074. Ta ne ustreza (premajhna). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali se lahko žarnica za ogrevanje Exo Terra Solar Glo 125W uporablja s keramično grlom Trixie, referenčna številka 76108.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, svetujemo vam naslednji nosilec: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
laurence
Pozdravljeni, želel sem vedeti, če je kabliranje priloženo in če bi to ustrezalo keramični svetilki s premerom 8,5 cm? Ali bi moral izbrati drugo podlago in jo namestiti na prostem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Kabli niso priloženi k reflektorskemu kompletu. Svetilka premera 8,5 cm bi morala ustrezati brez težav.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Kabli niso priloženi k reflektorskemu kompletu. Svetilka premera 8,5 cm bi morala ustrezati brez težav.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kévin
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali največji model od obeh ustreza temu tipu žarnice: ProSun Mixed D3, 100 W?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ne, bojimo se, da bo pretesno.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia