Rdeča paša za kanarčke

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni vsi, bila sem presenečena, ko sem izvedela, da obstajajo paštete za kanarčke, ki omogočajo spreminjanje barve njihovih peres in to se mi zdi neverjetno ... Torej sem želela vedeti, ali so ti izdelki škodljivi za živali? Kako se uporabljajo? In ... Ali resnično delujejo? Vnaprej hvala za vaše odgovore!

fairy
18 sporočila
fairy fr

Pozdravljeni,

Svetujem vam, da se izognete temu, saj če ta pašteta povzroči spremembo barve, je verjetno kemična in zato morda toksična za vašo ptico.

Poleg tega dvomim, da resnično deluje...

Tega izdelka prej še nisem videl, zato ne vem, ali je škodljiv, ampak vseeno... ne priporočam, da poskušate, če bi se slabo končalo.

Upam, da sem vam kljub temu lahko pomagal!

hamid
13 sporočila
hamid fr

Pozdravljeni,

obstajajo naravni izdelki, kot je can-tax na osnovi kanthaksantina, ki obarva perje rdečih kanarčkov. Uporabljajo jih rejci in ne predstavljajo tveganja za zdravje ptic :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo