Forum za akvaristiko

RAZSVETLJAVA RAMPA

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MICHEL
1 sporočila
michel fr

Pozdravljeni, imam 450 L akvarij in imam težavo z razsvetljavo. Ko prižgem akvarij s pritiskom na stikalo za vklop in izklop med vtičnico in akvarijem, mi električni števec izklopi. Ali mi lahko poveste, kaj se dogaja, ker ko ga priključim neposredno brez uporabe tega stikala, deluje normalno

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

Če sem pravilno razumel problem, se zdi, da je odgovor v vprašanju.

Če rampa deluje neposredno in prekine tokokrog, ko uporabljamo stikalo na vrvici, potem mora biti težava v tem stikalu, na primer izolacija žic ni dobra in se dotikajo.

V vsakem primeru je za osvetlitev akvarija bolje uporabiti časovno stikalo kot ročno prižiganje luči. To omogoča, da se luči prižgejo in ugasnejo ob določenih urah in tudi omogoča, da odsotni brez skrbi.

Alain

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljeni,

popolnoma pravilno, Alain,

poleg tega dodajam, da se z elektriko ne šalimo, še posebej v prisotnosti vode.

Električne povezave so zelo enostavne, pod pogojem, da upoštevamo pravila; če jih ne poznamo, se lahko pozanimamo in tako izognemo marsikateri nevšečnosti.

Akvaristično.

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Živjo Michel,

Spodaj je povezava do časovnikov, res bo bolje tako:

https://www.zoomalia.com/animalerie/prise-electrique-temporisee-c-275-1.html

Se vidimo kmalu

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo