Vprašanja, razprave o izdelkih

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Cindy
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, ali je izdelek nevaren za dojenčka? Ker bi ga postavil na kavč in se ga moj dojenček zelo veliko dotika.
Amélie
3 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, izdelek močno diši po citroneli. Bolje je, da se izognete uporabi za vašega dojenčka.
Amandine
2 sporočila
amandine fr
Pozdravljeni, imam mačko, ki je ljubosumna in obožuje lulanje po tepihu psa. Zdi se mi, da bi ta sprej lahko rešil težavo, vendar me skrbi, da bo vonj motil tudi mojega psa in da zato ne bo več uporabljal svojega tepih. Ali ste že imeli povratne informacije glede takšne situacije? Hvala vnaprej, Lep pozdrav, Amandine.
Amélie
3 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, močno diši po citroneli... mislim, da bi bilo bolje izogniti se temu.
jason
1 sporočila
jason fr
Pozdravljeni, ali je to učinkovito za zelene rastline? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Tega izdelka ne smete uporabljati na rastlinah, saj ga ne bi prenesle. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Christiane
5 sporočila
christiane fr
Nisem presenečena, da vaša mačka obožuje ta vonj....Rada bi naročila -Repel'cat-, toda ko se pomaknem na sliko "Repel'cat", se prikaže Attrac'spray (torej nasprotno)!!! To napako sem sporočila zoomalii, vendar brez odgovora....
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Popravili smo težavo in se vam zahvaljujemo.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Christiane
5 sporočila
christiane fr
Pozdravljeni, prišlo je do zmede med tema dvema izdelkoma. Ko kliknem na Répul'chat, se prikaže Attrac'spray!!! Torej glede mojega vprašanja z dne 26.12, je bila moja prošnja za informacije dejansko o Répul'chatu, in sicer: ali lahko ta izdelek razpršim na zavese, blazine itd...???
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Verjetno je šlo za napako v izdelku. Ta izdelek lahko poškropite na svoje zavese v majhni količini. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo