Forum za akvaristiko

razmnoževanje coridorasov

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
franck
233 sporočila
franck fr

Pozdravljeni vsi,

imam mladiče koridorasov (približno 15) velikosti okoli 3 cm in zanima me, pri kateri velikosti jih lahko dam v skupni akvarij, kjer so že 20 odraslih koridorasov in jata 50 modrih neonk, vse skupaj v 200-litrskem akvariju.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Živjo Franck,

že dolgo ni novic, kako si kaj (seveda v smislu akvaristike)?

Kar se tiče Corydorasov, mislim, da jih imaš dovolj, poskusi jih dati nekomu, ki se ukvarja z akvaristiko, ali jih zamenjaj.

Akvaristično pozdravljen.

franck
233 sporočila
franck fr

No, pa ni veliko, samo majhen 200-litrski, ker se septembra selim in takrat bom lahko imel svoj 1000-litrski za koryje, ki jih obdržim, ker so sentimentalni, mali kory panda

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer Franck,

ko boš imel svojih 1000 l., boš res lahko naredil super jato corrydorasov.

Mimogrede, ko govorimo o 1000 l., si videl opis mojega zadnjega akvarija?

Srečno naprej, se kmalu slišiva.

Aquariofilsko.

franck
233 sporočila
franck fr

živjo Jean-Pierre 

Ne, nisem videl tvojega zadnjega akvarija, povej mi, kje to lahko vidim, da ti morda ukradem kakšno idejo, če mi bo kakšna všeč

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Živjo Franck,

to je poglavje "Ustvarjanje "mojega" akvarija",

še moram namestiti razsvetljavo, ker želim preiti na LED.

Lahko si resnično zainteresiran za nekatere izvedbe (namesto da bi kupil že vse pripravljeno).

V duhu akvaristike.

franck
233 sporočila
franck fr

re

v redu, videl sem tvojo objavo, vendar sem jaz bolj amazonski tip in ne afriški, moram pa priznati, da komaj čakam, da vidim fotografije

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen Franck,

obvezno si oglej kabino 65, to je resnično izjemen opis zelo dobrega znanja, ki ga je izdelal Alain.

Lep pozdrav iz sveta akvaristike.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo