Razmerje briketov Optimus Sensitive

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Soraya
2 sporočila
soraya fr
Pozdravljeni, pravkar sem naročil brikete Optimus Sensitive Digestion za svoje čivave, vendar ne vem, kako velik obrok naj jim dam, saj sem na spletni strani videl, da je za psa težkega 5 kg navedenih 80 g, imam pa merilno posodo Optimus, na kateri je več različnih oznak
tony
48 sporočila
tony fr
dober dan, stranka, ja, za psa teže 5 kg je 80 g na dan, hvala, lep dan
Soraya
2 sporočila
soraya fr
Da, hvala, toda na merilnem kozarcu je več oznak in ali je to res primerno za čivavo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo