Vprašanja, razprave o izdelkih
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, moj novi pritlikavi zajec ne zna piti, kot da je ustnik prevelik. Ali obstajajo modeli z manjšimi ustniki ali je to vprašanje navade, ki jo mora zajec osvojiti?
1 sporočila
maryon
Pozdravljeni, zajec mora piti iz posode, da se izogne zdravstvenim težavam zaradi slabe drže pri pitju iz stekleničke na dolgi rok, in res, iz stekleničke pijejo manj, stekleničko obdržim le, če je treba dati zdravilo, ker se to bolje pomeša, sicer pa pije iz posode.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni,
Rad bi vedel, če je to primerno za mladička? Rad bi pritrdil avtomat za vodo na kletko mojega mladička stafforda za večjo praktičnost.
Hvala za vaš odgovor.
Rad bi vedel, če je to primerno za mladička? Rad bi pritrdil avtomat za vodo na kletko mojega mladička stafforda za večjo praktičnost.
Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta vrsta avtomata ni primerna za psa. Lepo pozdravljeni, ekipa Zoomalia
1 sporočila
danaé
Pozdravljeni, ali je ta steklenička primerna za morskega prašička? Če ne, katero mi lahko priporočite? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta izdelek je bolj primeren za večje glodalce, kot so zajci. Priporočamo naslednje številke izdelkov:https://www.zoomalia.com/animalerie/buvette-rongeur-150ml-zolux-p-5949.html#titreBoutiquehttps://www.zoomalia.com/animalerie/avis/biberon-pour-rongeurs-sippy-large-av-14825.htmlLep pozdrav,Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Je tačka flaška primerna za pritlikave zajce?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta razdelilnik je povsem primeren za pritlikave kunce. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
hirs
Pozdravljeni,Kakšen je sistem pritrjevanja?Ali gre res za tistega, ki je prikazan na fotografiji?Ali gre za žično vezavo?Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, sistem za pripenjanje je enak kot na sliki. Pripne se na prečke vaše kletke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia