Vprašanja, razprave o izdelkih Cat's Best Smart Pellets, rastlinska stelja za mačke, ki se sprijema – Idealno za aktivne mačke ali mačke z dolgimi dlakami

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Mireille
1 sporočila
mireille fr
Pozdravljeni. To vprašanje postavljam ekipi Zoomalia. Rad bi vedel, zakaj ima mačja stelja Cat'best Smart Pellets v 20-litrskih paketih, ki sem jih nedavno prejel, drugačen videz kot tista, ki jo običajno naročam. Granule so večinoma zdrobljene v drobtine in celo barva ni ista. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Justine
2 sporočila
justine fr
Potrjujem, imel sem enako turo!! Drago za to, kar je, in popolnoma nezanimivo!!
Benjamin
2 sporočila
benjamin fr
Zdravo, tudi zame nedavno naročilo in obupna kakovost. Zelo razočaran, to je bil moj zadnji nakup.
Francoise
2 sporočila
francoise fr
Ne morem vam odgovoriti, saj bi moral leglo v ekspresni dostavi dostaviti TNT 21. 12. 2022, vendar ga nisem prejel!!! Bravo TNT Izkušnja, ki je ne bom ponovil. Škoda zame in za ... ZOOMALIA
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Francoise_D, se vam iskreno opravičujemo za to nepravilnost. Vabim vas, da nas neposredno kontaktirate na naslov "[email protected]", da vam lahko ponudimo rešitev za odškodnino. Želim vam odličen dan in lepe praznike :) Lep pozdrav Marilyn iz Zoomalia
Francoise
2 sporočila
francoise fr
še vedno nisem prejel svoje dostave, čeprav je bila naročena ekspresno in bi morala biti dostavljena 21. decembra 2022, zato na to vprašanje ne morem odgovoriti. Toda ta izdelek uporabljam že dolgo za svoji dve mački z lopatko z velikimi luknjami.
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, Na embalaži je priporočljivo uporabiti lopato z luknjami (mrežo) 7 mm. Katero lopato priporočate za ta izdelek?
Odile
1 sporočila
odile fr
Pozdravljeni, ni posebne lopatke. Uporabljam to odlično steljo za mojo mačko in čistim z navadno majhno lopatko. Dobra izbira.
William
1 sporočila
william fr
Pozdravljeni, to leglo sem kupil na začetku, je dobro, vendar v mojem okusu preveč prašno in malo drago... Standardna lopatica z luknjami je primerna. Če lahko podam svoje izkušnje, sem se zaradi alergij (oči) in stroškov odločil poskusiti s peleti, namenjenimi ogrevanju (5,20 € za 15 kg), kar je uspelo. Ni prašnega, je pa malo težav z urinom (veliko peletov je treba odstraniti vsakič). Tako sem prišel na idejo (ker ne maram zapravljanja in pazim na denarnico), da naredim 2 legla, 1 s kurilnimi peleti in 1 z aglomerirajočim leglom Cat' best. In predvsem, da naučim svojega Coon-a opravljati veliko potrebo v pelete in malo potrebo v aglomerirajoče leglo (4 mesece učenja na to temo), toda zdaj je vsakodnevno čiščenje zelo hitro in predvsem, naredim 7 mesecev s 15 kg peletov in 6 mesecev s 17 kg aglomerirajočega legla... ja ja, prav ste slišali, 7 mesecev in 6 mesecev... Ps: za aglomerirajoče leglo je priporočljivo nanesti približno 4 cm višine, jaz nanesem približno 7 cm z dopolnilom 2 do 3 pesti na teden, urin ne doseže dna posode za leglo in se umaže veliko počasneje. Počnem to 6 tednov brez kakršnega koli vonja.
Claire
1 sporočila
claire fr
Pozdravljeni, uporabljam lopatico z velikimi mrežami, kar omogoča odstranjevanje grudastih materialov, ne da bi pri tem izgubil preveč stelje. Nezlepljeni granulati preidejo skozi mreže. Stelja je draga, zato je ne zapravljamo.
Peter
1 sporočila
peter fr
To znamko uporabljam že dolgo časa. To je najboljši izdelek za mojo perzijsko mačko. Traja veliko dlje kot cenejše znamke, manj diši in se ne oprime njegove dlake.
Nadège
2 sporočila
nadège fr
Osebno imam lopato z luknjami velikosti 1,50 cm na 50 mm, kar se mi zdi popolno. Odstranim strjene gruče in iztrebke brez odpadkov!
elodie
1 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, ali lahko to steljo uporabimo za zajca? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, uporabite lahko ta posip za zajca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo